Изберете страница

Защото дейността ни изисква повече пространство!

Днес е специален ден за нас. Започваме строежа на новата ни сграда. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони ЕАД Антоанета Барес, партньори и гости присъстваха на церемонията по първа копка.
Новата сграда ще бъде със застроена площ от над 2000 кв. м. върху собствен терен от 12 дка. в индустриална зона Божурище. Инвестицията за реализацията на проекта е в общ размер на 2 700 000 лв. Тя включва изграждането на административна сграда с шоурум, склад на едро, производствен и сервизен център. Сградата по план трябва да е готова и въведена в експлоатация до края на година. Там ще има повече пространство както за производство на нови продукти, така и за повече работни места. Сградата ще е от ново поколение и ще е съобразена със съвременните тенденции за енергийна ефективност.
Компанията ни е сертифициран инвеститор по Закона за насърчаване на инвестициите. С осъществяването на проекта предвиждаме да започнем разработка и производство на системи за автоматично дигитално маркиране и етикетиране на продукти, дизайн и разработка на софтуерни продукти за продуктова идентификация и проследяемост, както и на облачно базирани софтуерни продукти за отпечатване на производствени етикети в реално време.
Изпълнението на проекта ще бъде извършено от Микс Констръкшън ООД. Eкспертизата, опитът и високо квалифицираният екип на Микс Констръкшън спечелиха доверието на инвеститора за реализацията на проекта, след проведена процедура за избор на изпълнител. Микс Констръкшън е компания с отлична репутация и голяма експертиза в строителството на промишлени, административни, обществени и търговски сгради, логистични и сервизни центрове и инфраструктурни проекти.