Изберете страница

Нашите партньори

LINX

LINX Printing Technologies – Великобритания е водещият производител на индустриални маркиращи системи. Мастиленоструйните принтери LINX са добре познати в света със своята надеждност, минимална поддръжка и просто обслужване. В индустрията на мастиленоструйното кодиране LINX е компанията, която изобрети:

  • Самопочистващата се печатаща глава
  • Първият четири редов мастиленоструен принтер
  • Първата QWERTY клавиатура и WYSIWYG дисплей
  • Измерването на вискозитета на мастилото в главата
  • Херметически запечатаната печатаща глава
  • IP55/IP65 защита на принтерите съгласно последните световни стандарти

CAB

CAB Produkttechnik – Германия е най-големият Европейски производител на системи за бар код етикетиране, термодиректни и термотрансферни принтери, принтер-апликатори, принадлежности, софтуерни системи, самозалепващи се етикети от хартия и синтетични материали, билети и термо-трансферни ленти.

LOGOPAK

LOGOPAK – Германия, e водещият Европейски производител на цялостни индустриални етикетиращи решения за отпечатване и етикетиране на най-разнообразни по вид и форма продукти – торби, пакети, кашони, варели и др.

OPTICON

OPTICON – Япония е иновативна компания в областта на баркод технологиите и е една от първите компании в света, започнали разработката и внедряването на тези технологии. OPTICON произвежда широка гама от лазерни ръчни и индустриални баркод скенери, мобилни терминали и колектори на данни с интегрирани баркод скенери и съдържащи най-новите разработки в областта.

FROMM

FROMM Packaging systems – Швейцария разработва и произвежда широка гама от висококачествена пакетираща техника за връзване и палетизиране на индустриални товари. Продуктовата листа включва повече от 40 базови модела връзващи инструменти (ръчни, електрически и пневматични) за пластмасова и метална лента, полуавтоматични и автоматични настолни машини за полипропиленова лента, висококачествени лентоподаващи системи и напълно автоматични машини за връзване с пластмасова и метална лента.

SOCO SYSTEM

SOCO SYSTEM – Дания е компания с повече от 47 години опит в разработката, производството и внедряването на автоматични интелигентни решения за автоматизация на процесите на опаковане в края на линията. Високото качество на произведените в Дания машини и системи с марката SOCOSYSTEM е добре познато в цял свят.

КАСИ ТЕМПРА ПАК

КАСИ ТЕМПРА ПАК е нашият основен ОЕМ партньор в България, който е специализиран в проектиране и производство на вертикални,хоризонтални и термоформиращи пакетиращи машини, ротационни и моноблок пълнещи машини, спирални конвейери, дозиращи системи, етикетиращи линии и специфично оборудване по задание.

ALE

ALE е френска компания производител на индустриални мастилено-струйни принтери с висока резолюция за кодиране и маркиране.

BETTI

BETTI S.R.L е италианска компания с над 60-годишна история в производството на картониращи машини и автоматизирани пакетиращи решения в края на линията за всякакви индустрии.

ANSER

ANSER е водещ производител на термални мастилено-струйни принтери (TIJ) за маркиране и продуктова идентификация.

ATS

ATS e швейцарска компания с традиции в производството на бандеролиращи машини (нежно чембероване на няколко продукта в мултиопаковка, чрез използването на широка хартиена или полимерна лента).

Chainway

Chainway Information Technology Co. Ltd e водеща компания за RFID продукти и решения, баркод и биометрични технологии.

EME

EME Etiketteringsmaskiner ApS е датска компания производител на етикетиращи машини, принтер апликатори, апликатори на етикети.

Datalogic

Италианската компания Datalogic е технологичен лидер в областта на машинното зрение и автоматизация на процесите.