Изберете страница

Изберете подходяща кашонираща машина на конкурентна цена

Кашониращите машини могат да оптимизират процеса на опаковане във вашето производство, което ги прави високоефективни. Бетелгиус е официален представител на Soco System и предлага широка гама машини, които са подходящи за почти всяка задача: за запечатване на еднакви или различни размери кутии, за широко или тясно тиксо, за залепване отгоре и отдолу, за странично залепване, за автоматично затваряне на капаците и др.

Предлагаме определен брой базови модули, които могат да се комбинират по различни начини и да паснат на различна електроника и аксесоари. Това позволява да персонализирате машините според вашите конкретни нужди.

Кашониращите машини затварят кутиите бързо и лесно, като по този начин спестяват на служителите време и ръчен труд. Това прави машините оперативна инвестиция, която не само увеличава производителността, но и носи огромни подобрения в работната среда.

Нашите специалисти са на разположение да ви помогнат да изберете най-оптималното кашониращо решение за вашето производство. За тази цел трябва да можете да отговорите на следните въпроси:

  1. Какво представляват кашоните/кутийте (вид и размер на картонената опаковка)?
  2. Размерите на картонената опаковка винаги ли са еднакви или се различават?
  3. Как трябва да се затворят картонените кутии (ширина на тиксото, припокриване на тиксото, ръчно или автоматично затваряне на капаците)?
  4. Колко кашона трябва да се опаковат всеки ден?
  5. Какво се опакова в тези кашони/кутии (тежка, лека или чуплива стока)?
  6. На каква обработка подлежат след затваряне (транспорт, палетизиране, стречоване, етикетиране и т.н.)?

Разгледайте предлаганите от нас машини за лепене на кашони.

Очакваме вашите въпроси и запитвания.