Изберете страница

Linx PrinterNet помага на бизнеса да се адаптира към промените в работната среда

Разпространението на коронавируса безспорно вече оказва сериозен ефект върху икономика на България. Обявеното извънредно положение и последвалите строги мерки в огромна степен промениха икономическия живот в страната. Ако някои компании лесно могат да си позволят т.нар. home office, то при производствените предприятия е по-трудно. В тези трудни моменти на социално дистанциране и редуциран персонал, които влияят върху производителността, Linx PrinterNet може да подкрепи бизнеса

Linx PrinterNet e сигурно облачно приложение, което позволява да следите вашите принтери Linx отвсякъде и по всяко време. С негова помощ производствените мениджъри / инженери получават отдалечен достъп и контрол на оборудването, което им позволява по-добре да управляват производствената линия.

Как услугата Linx PrinterNet ще ви помогне да се адаптирате към ситуацията в момента?

  • Възможност за следите текущото състояние на оборудването отвсякъде, без необходимост от физическо присъствие в производството. Това ще запази здравето и сигурността на служителите.
  • По-бърза реакция при възникнали проблеми, с което намалявате престоя
  • Наблюдавате напредъка на производствения процес, така че ако се наложат промени, то те да могат да бъдат оптимизирани, без да се стига до забавяне
  • Следите консумацията на консумативи в реално време, което позволява бърза реакция и навременна поръчка на нови
  • Отдалечена диагностика на принтера за точно и бързо разрешаване на проблемите, било чрез обяснение по телефона, или чрез директно свързване с принтера и извършване на промени
  • Съхранявате данни в облачното пространство, така че да можете да ги използвате на следващ етап. В случай на загуба настройките на принтера вие ще разполагате с резервно копие
  • При възникване на проблем, мениджърите могат да видят историята на производствената линия: какво се е случило, какви действия са предприети и от кои оператори. По този начин може да бъде идентифицирано и въведено допълнително обучение или настройване на системата.

Как управлявате приложението?

  • Може да се стартира на телефон, компютър и таблет, което гарантира, че получавате информацията навсякъде и по всяко време.
  • Разполагате с всички данни на едно място от един източник
  • Улеснявате процесите на планиране на производството и възможност за подобрения чрез анализ на историческите данни.

Задължение на производителите е да предприемат мерки за намаляване на производствените проблеми и свързаните с тях разходи. Затова и използването на най-доброто оборудване и система за управление на данните е задължително условие за успех.

Сега имате възможност да вземете безплатно услугата за отдалечено управление Linx PrinterNet за период от 1 година с всеки закупен принтер Linx 8900. А клиентите, които вече имат закупени принтери, могат да се възползват от специална промоционална цена за тази услуга.

Нужда от помощ?

Нашият технически екип е на разположение при нужда от бърза реакция: свързвайки се отдалечено към вашия принтер, ще ви помогне при настройката на съобщенията, съвети за поддръжка.