Изберете страница

Промоционални условия

В контекста на социална изолация и ограничаване на контактите, дигитализацията и разработването на нови решения, са от още по-голяма важност. В тежък момент като този, знаем колко важно за българската икономика е компаниите да продължат да работят. Затова и ние от Бетелгиус правим всичко възможно да сме полезни на клиентите си с решенията и продуктите, подходящи за по-бързо и безболезнено адаптиране към променената работна среда.

За складове, производства, търговия на дребно/едро, етикетните принтери cab са подходящ пример в това отношение. Имате достъп до принтерите отвсякъде и по всяко време. Може да наблюдавате и управлявате от разстояние процесите на етикетиране без необходимост от присъствие на място. Достъпът е бърз и лесен чрез IP адрес през уеб браузър или ftp връзка. През уеб интерфейс, до който има достъп всяка машина, могат да се правят настройки, да се отстраняват грешки и да се зареждат етикети. Чрез имейл или SNMP получавате съобщения за състоянието на принтерите, предупреждения за проблеми и възникнали грешки.

До 16 април имате възможността да вземете пакет безплатни консумативи с всеки закупен принтер cab. Пакетът консумативи се определя според модела на избраната машина и вашите конкретни нужди.

При наличие на няколко принтера имате възможност да използвате абсолютно безплатно приложението Cab Network Manager. Чрез него наблюдавате статуса на всички принтери едновременно в реално време. За по-детайлни настройки на всеки отделен принтер се ползва уеб интерфейса. Приложим е за A + и X серии, Hermes +, Hermes C и PX. Подготвя се и за SQUIX и MACH 4S.

Принтерите, свързани към мрежа, имат и безплатен софтуер за достъп до данни от външна централна база данни и да ги отпечатват на етикетите. Това става посредством Database Connector.

Cab принтерите се предлагат с отворен код за програмиране, възможност за работа без компютър и лесно добавяне на периферни устройства. CAB e eдна от четирите компании в света, сертифицирани за основен партньор на SAP по програматa SAP Printer Vendor Program, като всички принтери са сертифицирани и готови за интеграция със SAP.

Разгледайте предлаганите от нас модели принтери за етикети.

За повече информация и цени можете да се свържете с нашите експерти.