Изберете страница
маркиране на хартия и картон

Колко добре познавате маркиращите технологии?

Хартия и картон са често използвани материали за опаковане на продукти. Този вид опаковки са популярен и предпочитан избор, поради отличните си екологични характеристики и способността да подчертават ценностите на марката. Основно виждаме хартията като първична опаковка. Картонът се използва както за първична, така и за вторична опаковка. Въпреки, че двата материала имат свои специфични характеристики, също имат и много общо, когато става въпрос за маркиране. Печатът върху хартиени и картонени повърхности може да бъде изключително рентабилен и качествен с избора на подходящата технология. Възможността за отпечатване на различни видове информация като баркодове, Datamatrix, дата на производство, срок на годност, лога, партида и много други, прави маркиращата техника отлично решение за всяка производствена линия. Компанията ни предлага широка гама от решения за промишлено маркиране на порести и непорести хартиени и картонени повърхности, както за маркирането директно върху хартията/картона, така и за поставянето на етикет върху него.

Мастиленоструен печат за малки надписи

Мастиленоструйните принтери серия Linx 8900 и серия 7900 са подходящ избор за маркиране на продукти, първичната и вторична опаковка. Произвеждат точни и четливи кодове и същевременно предлагат по-дълги интервали на обслужване и поддръжка при по-ниски разходи. Могат да печатат с високи скорости и върху почти всяка повърхност. Предлагат защита до IP65 при работа в агресивна среда.

Вижте повече за мастиленоструйните принтери за малки надписи.

Мастиленоструен печат за големи надписи  

За надписване и маркиране на вторичната опаковка, за големи надписи и баркод приложения са подходящи принтерите с висока резолюция на ALE. Могат да маркират всякакви материали – хартия, картон, дърво, EPS, строителни материали, пластмаса, текстил, метал, стъкло и др. С тях е възможно да се печата монохромно, двуцветно или в четири цвята на височина, която започва от 18 мм и достига до 576 мм.

Разгледайте предлаганите модели мастиленоструйни принтери за големи надписи.

Термален мастиленоструен печат

Термалните мастиленоструйни принтери използват HP Thermal Inkjet технологията. Работейки с касети с еднократна употреба, тези принтери нямат поддръжка и предоставят перфектно решение за кодиране на първичната и вторичната опаковка в различни индустрии. Широката гама мастила позволява печат върху порести и непорести повърхности в т.ч. хартия, метал, стъкло, пластмаси.

Вижте повече за термалните мастиленоструйни принтери.

Лазерно маркиране

Лазерите осигуряват бърз и рентабилен начин за поставяне на постоянни кодове върху картон, стъкло, пластмаси, метал, което ги прави идеални за широк спектър от индустрии – от напитки, фармация, храни до индустриални метали. Минималната текуща поддръжка и липсата на консумативи помага да се намалят общите разходи. Наред с това, лазерът e екологично решение за маркиране, тъй като не използва консумативи.

Открийте предимствата на лазерните принтери.

Етикетиране

Предлагаме разнообразни решенията за етикетиране, базирани на дългогодишния ни опит в тази област, които включват принтери за етикети, апликатори и принтер-апликтори на етикети, индустриални етикетиращи машини и системи.

Запознайте се с продуктите за етикетиране. Нашите експерти с радост ще ви помогнат да изберете найй-подходящата за вашите нужди технология.