Изберете страница

Само сега СПЕЦИАЛНА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА и с 3 години безплатно обслужване!

На производствената линия загубите са неизбежни. Но когато производствените мениджъри забележат наличието на такива, „лекуват симптомите“ или търсят причината за това? Мнозина избират първото, без да осъзнават, че причината може да създаде по-големи проблеми с времето.

Как можете да идентифицирате и елиминирате причината за загубите в опаковъчната си линия?

Нека вземем следния пример: разполагате със система за инспекция на продуктите, която наблюдава производствената линия. Тя гарантира, че не се допуска извеждането на зле кодирани продукти. Страхотно, нали? Предотвратявате лошо кодираните продукти да напуснат завода. В този случай, системата за инспекция „лекува симптомите“, но не търси отговор на въпроса каква е причината за лошите кодове. За да се отстрани проблема, е наложително да се открие причината и да се приложат незабавни ефективни действия, които ще осигурят и дългосрочни решения. В примера по-горе, истинският проблем може да е с принтера, който маркира продукта. Възможно е да се нуждае от обслужване или да е необходим нов принтер.

Нашето предложение за маркиращо устройство е мастилено-струйния принтер LINX 8900, който ще ви помогне да увеличите продуктивността си. Съвместно с нашите партньори LINX Printing Technologies имаме удоволствието да ви представим специалната ни оферта: принтер LINX 8900 с 3 години безплатно обслужване на специална цена. Промоцията важи до 15.12. или до изчерпване на количествата.

За да придобиете по-цялостен поглед върху „цената на покупката“ е необходимо да вземете предвид не само покупната цена, а действителната стойност на оборудването за целия му живот, която включва и всички допълнителни разходи: оперативни разходи (консумативи, цена на резервни части и т.н), разходи за сервиз/поддръжка, разходи за престой. Linx е най-лесният за употреба принтер на пазара. Екранът, вдъхновен от смартфона, прави избора, създаването на съобщения и работата на принтера по-бързи от всякога. Самообслужването и минималната техническа намеса увеличават продължителността на производството. Може да маркирате върху първична и вторична опаковка с един принтер. Linx 8900 е висок клас индустриален принтер за всякакъв вид опаковки и продукти, както и за всякакви натоварвания и индустрии. Ето и някои от основните му предимства:

  • до 6 реда текст, символи, числа, баркодове
  • пълно самообслужване без сервизен техник
  • спирания до 3 месеца без консервиране
  • FullFlush™ патентована система за самопочистване
  • дълъг интервал на планово обслужване
  • 10“ екран с много лесен за използване интерфейс
  • защита от човешки грешки
  • готов за Индустрия 4.0
  • клауд базирано отдалечено управление
  • стандартна или 90-градусова печатаща глава

Изпратете запитване и вземете специалната си оферта.

Разгледайте предлаганите от нас мастиленоструйни принтери за маркиране.