Изберете страница

Спестете време и тежки монотонни дейности с автоматизирани палетизиращи решения.

9 ян. 2024Новини

Сега на специални цени и условия.

Основният фокус на Бетелгиус е да предоставя на клиентите си иновативни и авангардни решения, които да задоволят всички техни нужди в областта на опаковането. Ние сме официален представител на Soco System / Дания – водещ световен доставчик на продукти и решения за автоматизация на процесите на опаковане в края на производствените линии, сред които кашониращи системи, конвейерни решения, лепене и опаковане на кашони, подреждане на палети, палетизиране и фолиране на палетите. Продуктовата гама е проектирана, така че да увеличи ефективността и да елиминира физически трудоемките работни операции. А само сега предлагаме избрани системи за палетизиране на специални цени.

Палетизирането е процес, свързан с разход на време и повторяемост, което е съпроводено с тежки и физически трудоемки операции. Ето защо ние предлагаме напълно автоматични палетизатори и палетизиращи роботи.

Инвестицията в 100% автоматизирани палетизиращи решения е напълно оправдана и дори задължителна, тъй като използването на специализирано оборудване спестява време, подобрява прецизността, създава възможност за увеличаване на височината на палетното натоварване и увеличава производителността. Други предимства на автоматизацията са, че подобрява конкурентоспособността и освобождава човешки ресурси за дейности, създаващи добавена стойност и допринасящи за цялостния ръст на конкретната компания. В допълнение автоматизацията при палетизирането спестява на служителите монотонната и физически трудната работа, за да се избегне излагането им на ненужни рискове за здравето.

Нашите палетизатори могат да работят като полуавтоматични единици или да бъдат интегрирани в напълно автоматизирана система за палетизиране. Опитът ни показва, че възвращаемостта на инвестицията е само след 18 месеца при натоварване на две смени.

Безспорно това е едно ефективно и достъпно решение, което не изисква промяна на съществуващите конвейерни системи във фабриката. Тези машини могат да се конфигурират индивидуално за всеки клиент, според нуждите на неговото производство. Всички видове кашони, без значение от размера, могат да бъдат подреждани на височина до 2 500 mm, така че напълно да се използва височината на камионите и контейнерите.

Машините не изискват специална поддръжка и са лесни за използване. За производства, които оперират във влажна среда, фирмата предлага специални варианти от неръждаема стомана.

Сега можете да се възползвате от специални преференциални условия при закупуване на машини за палета.

Разгледайте също и други предлагани от нас индустриални роботи.