Изберете страница

 

Фирма Бетелгиус е официален представител на SOCO SYSTEM – водещ световен доставчик и производител с повече от 47 години опит в разработката, производството и внедряването на автоматични интелигентни решения за автоматизация на процесите на опаковане в края на линията.

Компанията се фокусира върху това да предостави на клиентите си най-иновативните и авангардни решения, които да задоволят всякакви нужди в областта на опаковането. Продуктовата гама SOCO SYSTEM е проектирана да увеличи ефективността и да елиминира физически трудоемките работни функции. Инвестицията в напълно автоматизирани палетизиращи решения увеличава производителността, подобрява конкурентоспособността и освобождава човешки ресурси за дейности, създаващи добавена стойност и допринасящи за ръста на всяка една компания.

Предлаганите продукти и решения обхващат следните процеси:

Кашониращи системи

Системите за оформяне на кашони се поставят в началото на опаковъчната линия. Те автоматично разгъват и оформят празните кашони, които след това се придвижват до мястото за пълнене.

Конвейрни решения

SOCO SYSTEM предлага цялостни конвейрни решения за транспортиране на продукти в индустрията – модулната система от конвейри ролкови конвейри, конвейри с колелца, гъвкави конвейри, задвижвани лентови и ролкови конвейри, фиксирани завиващи конвейри, лентови конвейри, контролери, вертикални елеватори, въртящи се маси, избутващи модули

 

Лепене и опаковане на кашони

Машините за лепене на кашони могат да рационализират процеса на опаковане във всяко производство, което ги прави много ефективни. Например, запечатване на еднакви или различни по размери кутиите, за залепване с широка или тясна лента, за залепване на кутиите в горната или долната част, странично запечатване и др.

Подреждане на палети

Обработката на палети, транспортирането на палети, бързата смяна на палети и подреждането на палети са само част от процесите, които SOCO System палетните модули правят много ефективни.

Палетизиране

Напълно автоматични палетизиращи роботи и палетни товарачи. Използването на това оборудване подобрява ефективността, възможността за увеличаване на височината на палетното натоварване, прецизността при палетизиране и премахването на физически трудоемките работни функции.

Фолиране на палетите

Предзагат се няколко модела полуавтоматични и автоматични машини за увиване на палети с фолио.

 

Разгледайте машини за палети и машини за лепене на кашони.