Изберете страница
label printer cab

Сега и с пакет консумативи

Производителите и търговците много ясно осъзнават необходимостта от ясно етикетиране и маркировка на стоките. Редица компании разчитат на външни фирми за отпечатване на етикетите си, но за много други това е съществена част от ежедневните операции. Затова и работата на принтерите за етикети и качеството на печатната продукция са от решаващо значение. Преди да закупи оборудване, всеки клиент иска да е сигурен, че доставката ще е бърза и навреме, поддръжка ще е гарантирана (доставки на консумативи и резервни части, техническа поддръжка и др.) и не на последно място е цената на оборудването. Поради избухването на коронавируса, много мултинационални компании работят с намалени мощности, а други са принудени да преустановят производството в китайските си предприятия. Според световните експерти тази тенденция ще бъде с по-дълготраен ефект. Това неминуемо ще окаже негативно влияние както върху доставките на машини и резервни части, така и върху цените.

Независимо дали става дума за склад/ производство, търговия на дребно/едро, или офис среда, фирма Бетелгиус може да гарантира спокойствие и сигурност на своите клиенти. Компанията е официален представител и сервизен център на САВ Германия – най-големият производител в Европа на баркод принтери за етиекти и принтер-апликатори. Етикетните принтери с марка cab, както и компонентите и резервните им части се произвеждат изцяло в Германия. А продуктовата гамата е впечатляваща: от ниско бюджетни принтери за етикети с основна продуктова информация за ръчно приложение до сложни интегрирани системи за индустриално приложение. Принтерите се предлагат с отворен код за програмиране, възможност за лесно добавяне на периферни устройства, без ограничения за материалите и бърза интеграция към съществуващите системи за автоматизиране на процесите.

Само сега имате възможност да получите пакет безплатни консумативи (етикети, термо ленти) при закупуване на етикетен принтер с марка cabПакетът консумативи се определя според модела на избраната машина и вашите конкретни нужди. Промоцията е валидна до 16 април 2020 г. Нашите специалисти ще ви помогнат в избора на най-подходящия принтер.

Разгледайте предлаганите от нас модели принтери за етикети.

За повече информация и оферта можете да се свържете с нас или да ни изпратите запитване.