Изберете страница

Linx Printernet безплатно за 1 година

Разпространението на коронавируса безспорно ще окаже, и вече оказва, сериозен ефект върху икономика на България. Обявеното извънредно положение и последвалите строги мерки в огромна степен промениха икономическия живот в страната. От изключителна важност е хората и бизнеса да не изпадат в паника, защото последствията ще са тежки и необратими. Икономиката е гъвкава система от отношения, която се адаптира към неблагоприятни външни фактори. Важно е колко бързо стопанските субекти ще възстановят продуктивността си и капацитета си. И ако някои компании лесно могат да си позволят т.нар. home office, то при производствените предприятия е по-трудно. Какво се случва обаче ако една производствена линия спре? Това ще доведе до нарушени връзки във всеки аспект.

Ние от Бетелгиус и нашите партньори от LINX Великобритания, като дългогодишен и доверен партньор на бизнеса, правим всичко възможно да сме полезни и отговорни в тези предизвикателни времена на COVID-19. Поставяме на първо място здравето и сигурността на нашите клиенти и служители.

Затова решихме да предоставим безплатно използване на услугата за отдалечено управление PrinterNet за период от 1 година с всеки закупен принтер Linx 8900. А клиентите, които вече имат закупени принтери, могат да се възползват от специална промоционална цена за тази услуга. Тя позволява свързване от разстояние и управление текущото състояние на принтерите отвсякъде и по всяко време. Така ще улесним работата от вкъщи. Научете как Linx PrinterNet може да ви помогне да се адаптирате по-лесно към ситуацията в момента? Научете повече за Linx Printernet. Открийте предимствата на мастиленоструйни принтери Linx 8900.

Бъдете отговорни! Заедно ще се справим.

„Стоикът превръща страха в предпазливост, болката в трансформация, грешките в начало и желанието в начинание.“ – Насим Талеб