Изберете страница

Как ефективно и сигурно да оптимизирате опаковъчните процеси, като същевременно намалите разходите?

Ние, от Бетелгиус, сме наясно , че опаковането на палетите в края на производствения процес е тежка и времеемка задача, която отнема много ресурси на всяка организация. Същевременно в съвременния бизнес е от изключителна важност за ефективното съхранение и транспортиране на стоките. Познавайки изключително добре спецификата на опаковъчните процеси, Бетелгиус предлага множество решения, които могат да отговорят на индивидуалните на всички индустрии. Портфолиото ни включва широка гама от опаковъчни машини на швейцарската марка FROMM, утвърдила се като лидер в разработването на висококачествени и балансирани решения за логистични опаковки в края на производствената линия.
Прожекторите са насочени към най-новата серия 2000, с която FROMM въвежда нова ера в гамата от решения за опаковане в голям кръг от промишлени отрасли. Тези машини са сред най-модерните опаковъчни машини на пазара и предлагат широк спектър от възможности за опаковане на различни видове продукти.
Какво е новото?
Най-забележителната нова опция е иновативната патентована Æolusᵀᴹ технология, която автоматично закрепва стреч фолиото чрез въздушна струя в началото всеки пакетиращ цикъл. След автоматичното отрязване на фолиото в края на цикъла, неговият край се прилепва към палетите посредством същата въздушна струя. Този уникален начин на закрепване и отрязване на фолиото, без движещи се части и необходимост от предпазни съоръжения, отваря нови възможности в пакетирането на палети.
Æolusᵀᴹ позволява на оператора след поставяне на палетите да стартира и изпълни напълно автоматичен цикъл. По този начин FS2000 дори може да конкурира напълно автоматична пакетираща линия. И всичко това без скъпи и сложни ролкови конвейери, предпазни ограждения и светлинни бариери. С разполагането на две FS2000 машини, палетите могат да се опаковате едно след друго. Æolusᵀᴹ технологията оптимизира работните процеси и намалява разходите за труд, като гарантира прецизност и последователност в процеса на опаковане.
Машините от серия 2000 са оборудвани с най-новите технологии и функции, които позволяват на потребителя да извършва опаковането от началото до края на процеса, автоматично и дистанционно.
Продуктовият каталог на БЕТЕЛГИУС включва 2 модела от серия 2000 – FS2000 и FR2000.

FROMM FS2000 са машини предназначени за автоматизирано и ефективно опаковане на палети. Те разполагат с въртяща платформа и ефективно могат да опаковат среден до голям обем от продукти с тегло до 3000 кг. и височина до 3,90 м.

FROMM FR2000 са ново поколение автономни роботи. Тези машини се отличават с висока производителност и гъвкавост. Капацитетът им на опаковане е до 300 палети с едно зареждане на батериите (литиеви батерии). Машините са предназначение да опаковат среден до голям обем от продукти с максимална височина 3,50 м. Машините от серия FR2000 е снабдена с високотехнологични функционалности, които я правят лесна за употреба и настройка.
Машините от серия 2000 са снабдени с функционалности, които гарантират оптимална защита на продуктите по време на транспорт и съхранение. Операторите могат да избират от различни програмируеми настройки, което позволява на машината да отговори на всяка индивидуална задача за опаковане. Това осигурява оптимално ниво на стабилност и защита на товара. Също така предлагат възможност за избор на различни режими на опаковане, включително пре-стреч на фолиото.

Това, което прави серия 2000 на FROMM изключително полезна за бизнеса, е лесната за работа и интуитивна операционна система. Операторите могат бързо и лесно да настроят машината за опаковане на различни видове продукти и да регулират параметрите, включително скоростта на навиване на фолиото и натягането му. Това дава възможност за оптимално опаковане на продуктите, независимо от тяхната форма и размер.
Серия 2000 на FROMM представлява надеждни, иновативни и високопроизводителни опаковъчни машини, които отговарят на изискванията на съвременния бизнес. Те гарантират ефективност, качество и защита на продуктите, като същевременно спестяват време и ресурси. Без значение дали сте голяма индустриална фабрика или малко предприятие, серията 2000 на FROMM предлага решения, които ще ви помогнат да опаковате вашия бизнес със сигурност и успех. Серия 2000 на FROMM е иновативният избор за ефективност на опаковъчните процеси.

Повече информация можете да намерите в сайта на Бетелгиус: www.betelgeus.com
Както и директно от нашите специалисти на: fromm@betelgeus.com