Изберете страница

През погледа на Бетелгиус

2020 година е специална за нас. Както и всяка предходна година. Независимо от трудностите, имаше и много хубави моменти. Изправени бяхме пред редица предизвикателства, които ни обединиха и ни направиха още по-силни. Като завършек на 2020 г. решихме да надникнем в нашата тайна кутия и да я споделим с вас.

  1. Нашето голямо богатство са хората, които работят в компанията. Всеки е различен, интересен, всеотдаен, упорит и амбициозен. Всеки има свои мечти, надежди и история. Ние сме приятели, а не просто колеги или служители. И това е най-ценното за нас. Радваме се, че успяхме да запазим всички през тази трудна и изпълнена с предизвикателства година. Не съкратихме работни позиции, даже напротив.
  2. На 20 август станахме на 27. През годините трупахме опит и изграждахме ценностите си. Слушахме и разбирахме нуждите на своите клиенти. Важното за нас тогава и сега е, че доверието е преди бизнеса. Доверието е в основата на партньорството. А доброто партньорство винаги води до взаимен успех. Затова вече 27 години си партнираме с бизнеса за да постигаме заедно повече. Всяко „Благодаря, страхотни сте“ от клиент ни напомня, че всъщност Вие, нашите клиенти, сте страхотни и ни мотивира да продължаваме да даваме най-доброто от себе си!
  3. Винаги активно сме подкрепяли българското образование, защото вярваме, че едно модерно техническо образование ще привлече повече млади хора и ще създаде стойностни инженери и технически специалисти. Затова и решихме да дарим етикетиращо оборудване на факултета по Автоматика към ТУ София за осъществяване на практически упражнения в учебния процес.
  4. Вече са факт и новите ни каталози. За да сме в крак с новите тенденции и технологии, постоянно обогатяваме продуктовата си гама. Стараем се да предложим на индустрията най- подходящите и иновативни решения. Всеки месец до нашите клиенти достига и информационния ни бюлетин с последни новини, тенденции и актуални предложения.
  5. Наша нова инициатива е секцията с обучителните видеа  в нашия YouTube канал , имащи за цел да улеснят клиентите при работа с нашите машини и оборудване.
  6. Страхотни сме, но не сме идеални. Затова разчитаме на Вас – нашите клиенти и партньори. И за да ви улесним в тези тежки времена на физическа дистанция и изолация, създадохме възможност да пазарувате онлайн директно от нашия сайт.
  7. Наистина ли си помислихте, че това е всичко? Коледните и новогодишни празници са само след броени дни. Разбира се, че имаме и супер предложения за вас! Ще ги откриете в раздел Промоции на нашия сайт!

Толкова динамична и предизвикваща беше тази година, че с нетърпение чакаме следващата 🙂 Благодарим на всички, които бяхте с нас, за съвместната работа и Ви желаем Весела Коледа и Щастлива Нова 2021 година! Нека тя положи началото на благоприятни промени и успешни бизнес начинания.