Изберете страница

Принтерът за баркод етикети SQUIX на Cab Германия съчетава в себе си иновативна технология, лекота на използване, точност, надеждност, качество и скорост в едно.

Предназначен е за големи натоварвания, но е лесен за обслужване. Серията Cab SQUIX се състои от три различни версии и три различни размера. Има ниската експлоатационна цена и работи с широка гама периферни уестройства, Това е индустриален принтер, който отпечатва в черно и бяло чрез термотрансферна технология. Намира приложение в различни индустрии.

Може да го видите и в завод за автомобилни части, където печата етикети за спирачни накладки или автомобилни гуми. Етикетите на автомобилните части трябва да са достатъчно здрави, за да извържат на суровите условия, в които функционират, а освен това трябва да изглеждат добре. Етикетите също трябва да бъдат трайни, за да работят добре за идентификация, датиране и употреба.

Принтерът от тази серия е подходящ и за печат върху текстил, във фармацевтичната индустрия, ако трябва да поставят малки етикети на тубичките.

Голямо удобство на този принтер е, че има интерактивен екран, който предоставя видео инструкции за това как да съхранявате принтера, да почистите печатащата глава и да отпечатвате етикети. Още едно от предимствата на принтера Cab SQUIX е, че разполага с универсален слот, към който могат лесно и бързо могат да бъдат закачени режещо устройство и сензор за залепване.

Добавете апликатор към вашия принтер Squix и започнете да поставяте етикети в реално време!

Разгледайте още принтери за етикети и термотрансферени принтери.