Изберете страница
индустриален етикетен принтер

Максимална производителност при печат на етикети в индустриална среда

Ако се нуждаете от индустриален принтер за етикети, който работи с високи скорости и в синхрон с производствената ви линия, със сигурност това e принтера Squix на CAB. Скоростта не е единствената отличителна черта на Squix. Можете също да разчитате на прецизност, лесно използване, компактен дизайн и много високо качество на печат.
Принтерите SQUIX разполагат с цветен 4,3-инчов LCD дисплей с тъчскрийн функция. Потребителският интерфейс е подобен на смартфон с директен достъп до отделни елементи от менюто. Обяснителни клипове могат да се възпроизвеждат на дисплея и да подпомагат потребителя при работа с устройството.
Squix има Ethernet и WLAN интерфейси, чрез които освен стандартните функции, може да осъществява и двупосочен обмен на данни. С инструментите за администриране и комуникация може да правите мониторинг в реално време на трансфера на данни. С уеб интерфейса е възможно да настроите принтера, да четете информация и да наблюдавате дисплея.
За по-лесна интеграция, принтерите разполагат с интерфейс за обмяна на сигнали с осноната машина или производствена линия. Печатът може да бъде стартиран или паузиран чрез директен сигнал, от сензор или ръчен бутон. В същото време се изпращат съобщения за състоянието и предупреждения, посочвайки например предстоящия край на лентата или прекъсване на етикетирането. Серията Squix се състои от 3 модела, от които може да избирате спрямо вашите нужди:

CAB Squix 2 за печат на тесни етикети
• скорост на печат до 250 мм / сек
• ширина на печат до 56,9 мм
• резолюция 300 и 600 dpi.

CAB Squix 4 е универсален принтер за всякакви приложения
• скорост на печат до 300 мм / сек.
• ширина на печат до 105,7 мм
• резолюция 200, 300 или 600 dpi.

CAB Squix 6 за печат логистични етикети
• скорост на печат до 250 мм / сек.
• ширина на печат до 168 мм
• резолюция 200 или 300 dpi.

Squix с многофункционален апликатор S1000
Принтер апликаторът Squix S1000 е универсална система за печат и поставяне на етикети. Това е отлично рентабилно решение за автоматизация за всеки бизнес.
Апликаторът S1000 използва въздушен цилиндър за прилагане на етикети върху повърхността на продукта. При стандартна настройка апликаторът е монтиран над зоната за етикетиране на продукта. Освен стандартната лапа се предлагат и други според вида на продукта, който ще се етикетира и дали ще се движи по време на етикетирането. Може да се използва в полу-автоматичен режим при ръчно подаване на продуктите за етикетиране или в автоматичен режим, когато е монтиран на поточна линия.

Апликаторът S3200 в комбинация с етикетния принтер SQUIX за прецизно етикетиране в реално време
S3200 прилага етикети с голяма точност върху всякакви продукти, като може да работи в полу-автоматичен режим или в авотматичен режим, монтиран на производствена линия.
Като полуавтоматичен настолен апликатор, S3200 е идеално решение за лаборатории и тестови установки. При чувствителни на допир приложения, силата на натиска може да бъде намалена или да се постави етикет дори безконтактно.

Принтер-апликатори SQUIX S5104 / S5106
Принтер-апликаторите SQUIX S5104 / S5106 са ниско бюджетно решение за автоматично етикетиране на продукти, движещи се на транспортна лента. Подходящи са за етикетиращи приложения в най-различни индустриални сектори. След прилагане на етикет, датчик задейства принтера, за да премине към следващия етикет.

Принтер-апликатор Axon 2 за етикетиране на епруветки или лабораторни проби
Тази система представлява принтер-апликатор, подходящ за индивидуално етикетиране на епруветки или цилиндрични продукти, като ръчна работна станция или интегрирана системи в цялостния процес. Самозалепващи се баркод етикети (2D или линейни) се отпечатват от устройството и се прилагат върху епруветките. Отпечатването и етикетирането отнемат по-малко от две секунди. Информацията на етикета остава ясно четлива дори в дългосрочен план и при температури от минус 196 ° C до 130°C. Етикетираните продукти могат да бъдат изваждани една по една или да бъдат изнесени в поднос.

Готови ли сте да изберете вашето SQUIX решение? За информация може да се свържете с нашите експерти.