Изберете страница

Принтери за маркиране Linx в хлебопроизводството и сладкарството

Разнообразието от продукти, различни видове опаковки и производствената среда в секторите хлебопроизводство и сладкарство е истинско предизвикателство при маркирането на продуктите.

Промишлените регулации, които изискват точно кодиране на информацията на всички опаковки, както и високите температури и прашни производствени помещения, допълнително усложняват процеса на маркиране. Каквото и да произвеждате – от хляб и бисквити до сладкиши, бонбони и зърнени храни, както и независимо от опаковките, върху които ще маркирате – от пликове за хляб до картонени кутии – Linx ви предлага ефективност, надеждност и финансови предимства.

С минимална възможност за прекодиране, точността на първоначално поставената маркировка е изключително важна. Това включва безпроблемна настройка на кода, четливост и трайност при крайната употреба. Принтерите Linx са най-рентабилният избор, лесен за използване и могат да осигурят решение, отговарящо на всички специфични нужди.

Независимо дали искате да подобрите производителността на вашата производствена линия или имате нужда от качествено решение за кодиране при разнообразните видове опаковки, Linx е вашият избор.

Изберете вашия принтер тук

Вижте и предлаганите от нас мастиленоструйни принтери за маркиране.