Изберете страница

 

За надписване и маркиране на вторичната опаковка, за големи надписи и баркод приложения, фирма Бетелгиус предлага най-съвременни принтери с висока резолюция от ALE.

Принтерите на ALE могат да се справят и с най-трудните изисквания при маркирането. Подходящи са за маркиране и надписване на всякакви материали – хартия, картон, дърво, EPS, строителни материали, пластмаса, текстил, метал, стъкло и др. С тях е възможно да се печата монохромно, двуцветно или в четири цвята на височина, която започва от 18 мм и достига максимум 576 мм. Монохромният печат е подходящ при отпечатване на бар код, QR код, някои лога, информационни маркировки. Има индустрии, като например химическата, при които по закон знаците за опасност трябва да са в два цвята като например червен триъгълник с черно съдържание. Когато обаче искаме посланието на опаковката да бъде отличаващо се, цветно, то тогава избираме печат в четири цвята.

Допълнителна особеност на тази маркираща система е, че тя е подходяща както за порести, така и за непорести повърхности. Единствената разлика, която потребителят трябва да вземе предвид, е вида на използваното мастило: маслена основа при първите, водна основа при вторите.

Серията ALE Nano предлага възможности за страничен печат на текст, изображения, лога, дати и баркодове както върху порести, така и върху непорести материали.

За приложения, изискващи компактен принтер, серията ALE TC е идеална. Предлага се в три модела. Серията TC е предназначена за страничен печат както на порести, така и на непорести материали. Принтерът ALE TC предлага лесен монтаж и ниска поддръжка, както и здрава конструкция за работа в тежки промишлени условия.

Серията TZ от ALE дава възможност за печат в различни посоки върху всякакви повърхности, в зависимост от типа на мастилото. Този принтер е издръжлив и изисква малко поддръжка.

За печат върху кашони в цвят CMYK, правилният избор е серията ALE Coral принтери с висока разделителна способност и височина за печат от 72 мм до 144 мм или цветен принтер CMY, ALE CALYPSO, който е идеалният избор при 144 мм височина на печат. Тези висококачествени принтери разполагат с безконтактна пиезо CMY / CMYK технология за страничен печат на символи с височина до 144 мм. Изображенията се създават лесно чрез софтуера Codex © Design и печатното изображение може да се променя в движение. Когато се комбинират с контролери от серията Master HD, Coral и Calypso принтерите отпечатват изображения и лога върху кашони пълноцветно за едни отличаващи се опаковки.

Принтерите ALE с висока резолюция предлагат най-високо качество, ефективност и стойност.

Вижте предлаганите от нас мастиленоструйни принтери за маркиране и принтери за партида.

Повече информация вижте тук.