Изберете страница
мастиленоструен принтер за големи надписи

Най-новата серия на ALE

За маркиране върху вторичната опаковка, за големи надписи и баркод приложения, фирма Бетелгиус предлага най-съвременни принтери с висока резолюция от ALE. Принтерите на ALE могат да се справят и с най-трудните изисквания при маркирането.
Най-новият продукт от гамата мастиленоструйни принтери на ALE е серията ONE18. Тази серия представлява еволюция на предходната Nano серия. С тях може да се печати на 18 мм височина.
ALE ONE са автономни принтери, наричани още „всичко в едно“: широк 7-инчов сензорен дисплей, контролер, мастилена система и печатаща глава, всички събрани в един моноблок. Те са най-компактното решение от цялата продуктова гама на ALE и са изработени от високоустойчиви материали. Корпусът им е изработен от есктрудиран алуминий. Основното им предимство е бързинатана инсталиране, благодарение на телескопичната печатаща глава, позволяваща лесен монтаж: включвате ги и са готови за печат само за няколко минути!
Тези принтери могат да печатат както върху порести, така и върху непорести повърхности. Налични са два различни модела с по две модификации: един само за страничен печат (One18) и друг, за печат от всички страни или под ъгъл (One18R).
Те са интегрирани със същото удобно за потребителя меню като другите контролери и също работят със софтуера за проектиране на Codex Dеsign. Те могат да бъдат свързани към TCP / IP или Wifi мрежи.

За повече информация очакваме вашите запитвания.