Изберете страница

Увеличете непрекъснатата работа на производствената линия

Производствените мениджъри обичат непрекъсната работа на производствената линия. Но как да избегнат престоя? Никоя компания не може да си позволи постоянно да спира работата на линията, за да се справи с  лошото качество на кодиране поради блокирала печатаща глава. Затова и непрекъснатата работа на оборудването е от първостепенно значение.

Мастиленоструйният печат е популярен избор за отпечатване на дати или партидни номера на продуктите, докато се движат по производствената линия. Мастиленоструйните (CIJ) принтери Linx 8900 могат да печатат върху почти всяка повърхност. Те произвежда точни и четливи кодове и могат да работят при различна скорост на линията. Същевременно принтерите от серията Linx 8900 предлагат по-дълги интервали на обслужване и поддръжка (9000 часа или 18 месеца), с което производствените мениджъри имат по-голям контрол върху престоя, облекчавайки натиска на персонала и стреса и то при по-ниски разходи.

Едно от най-важните неща при избора на мастиленоструен (CIJ) принтер е печатащата глава. Често тя се пренебрегва, но всъщност е основният елемент на принтера. Всички печатащи глави натрупват изсушено мастило, което може да блокира дюзата и да доведе до лошо отпечатани кодове или да спре принтера напълно.

Какво прави печатащата глава на принтери  Linx толкова уникална?

  • Автоматично промиване на главата – бързо стартиране всеки път, дори ако принтерът се използва рядко. Това намалява разхода на консумативи и гарантира непрекъсната надеждна работа.
  • Режим на сезонно изключване – принтерът е готов за печат от първия път, дори и след продължително изключване, без да е необходимо скъпоструващо промиване
  • Здрава, изцяло капсулована печатаща глава на Linx за максимална надеждност и защита от повреди
  • Почистването обикновено се извършва само веднъж на всеки три месеца
  • Компактна печатаща глава – може да бъде разположена над, до или под производствената линия

Ако искате да научите повече за това как принтери Linx могат да ви помогнат да се откроите от конкурентите, свържете се с нас още днес.