Изберете страница
индустриален принтер Linx 8900

Linx 8900: Максимална ефективност, минимални усилия

Разнообразието от продукти и опаковки, производствената среда, човешкият фактор са истинско предизвикателство за всяко производство когато става дума за маркиране на продукти, първичната и вторична опаковка. Знаем колко голямо е значението на печатаната информация върху продуктите. Отпечатването на партидата и срокът на годност са от съществено значение както за производителя, така и за потребителя. Налагат се големи глоби и се бракуват продукти, чиито партидни номера и скокове на годност не отговарят на законодателството и изискванията за проследимост.
В подкрепа на производителите сме подготвили специално предложение. То е част от новата ни инициатива Ефективни заедно, чиято цел е клиентите да получат най – ефективното решение и то при най-ниски общи разходи.
Ето я и нашата специална оферта за мастиленоструен принтер серия LINX 8900:

 • ПРОМОЦИОНАЛНА цена
 • Удължена БЕЗПЛАТНА ГАРАНЦИЯ 3 години (стандартна гаранция 1 год.), за да сте спокойни за машината през цялото време
 • Възможност да добавите Printernet облачна услуга за отдалечен достъп и контрол на принтера на символична цена.

Офертата е валидна до изчерпване на количеството.

Какво трябва да проучите добре, ако обмисляте покупка на нов маркиращ принтер? Как да сте сигурни, че разполагате с възможно най-доброто маркиращо оборудване? И какво трябва да вземете предвид при покупка на такова. Ето и някои основни насоки:

 • Материалът, който ще се маркира. Помислете за гамата от различни материали, върху които ще трябва да печатате. Добре би било да поискате мостри, маркирани от принтера, който обмисляте да купите. Уверяваме Ви, ще го направим за вас!
 • Скорост на производствената линия. Може ли принтерът да се справи със скоростта на производствената ви линия? Също така, трябва да се уверите, че избрания принтер има потенциал да се справи с едно бъдещо потенциално увеличение на производството. Никой не обича да купува два пъти!
 • Производствената среда. Трябва да се уверите, че вашият принтер и мастило могат да се справят с влажни, замърсени, прашни, с температурни колебания производствени среди.
 • Бюджет. Не взимайте решение за покупка, базирано само на цената на принтера. Трябва да съобразите и разходите за експлоатация и фактора надеждност. Няма по-неприятно нещо от това, оборудването ви да се повреди и производството да спре.
 • Техническа поддръжка и сервиз.

Защо индустриалните мастиленоструйни принтери Linx 89хх са отличен избор за всеки производител?
Мастиленоструйният принтер осигурява безконтактен печат върху продукти, докато те се движат по производствената линия, независимо от размера, формата или текстурата. Серията Linx 8900 печатат лога, символи, числа баркодове, 2D кодове и други графики върху първична и вторична опаковка, включително върху стъкло, метал, пластмаса, картон и други. Мастиленоструйните принтери Linx 8900, с ниво на защита от IP55 като стандарт предлагат качествено маркиране с изключителна надеждност, лесни и ефективни за използване. Опростеният потребителски интерфейс с вградена защита от грешки помага да се поддържа непрекъснатата работа. Сензорният екран е устойчив на алкохол, така че операторите могат да използват дезинфектанти за ръце, докато работят с принтера. Също така, не е проблем да се работи с найлонови или гумени ръкавици.
С други думи, индустриалните принтери серия Linx 8900 са най-подходящия избор в производството като намаляват непредвидените спирания и увеличават времето за работа посредством:

 • Бързо планово обслужване за 30 минути
 • Дълъг интервал на обслужване – за моделите Linx 8900 и Linx 8910 е 18 месеца или 13 000 часа работа, а за моделите Linx 8920 и Linx 8940 – до 24 месеца или 18 000 часа работа
 • Уникалната капсулована печатаща глава, която се почиства само веднъж на всеки 3 месеца
 • Бързото стартиране започва всеки път с автоматично промиване на печатащата глава: за по-малко разходи на консумативи и време за поддръжка
 • Зареждане с консумативи с едно движение по време на печат и 8 часа предварително предупреждение за необходимост от пълнене

Linx PrinterNet
С Linx PrinterNet ще бъдете напълно спокойни, защото можете да наблюдавате вашите принтери отвсякъде и по всяко време, както и да получавате предупреждения и известия, дори когато не сте на място. Чрез PrinterNet може да се идентифицира проблем и евентуално да се разреши дистанционно.