Изберете страница

Поемете пълен контрол над производствената линия с Linx PrinterNet

8 апр. 2024Новини

LINX Printing Technologies предлага широка гама от решения и машини за маркиране и кодиране, които са предназначени за различни индустриални отрасли, а именно: хранително-вкусова промишленост, фармацевтична индустрия, козметични продукти, електроника и аутомотив и други. Компанията се фокусира върху иновативни решения за маркиране и кодиране на първична и вторична опаковка, които позволяват на производителите да повишават ефективността на производството си и да намаляват разходите за експлоатация.

LINX разполага с мастиленоструйни принтери, които са проектирани да печатат върху различни материали: хартия, картон, пластмаса, метал и др.

Компанията предлага и маркиращи системи, които позволяват на производителите да маркират продуктите си с информация като дата на производство, срок на годност, партиден номер, баркод, лого и други данни. В продуктовата гама на LINX присъстват и системи за лазерно маркиране, които гарантират надеждност и производителност при минимални разходи за поддръжка и консумативи.

За да осигурят максимално добра и ефективна работа на принтерите, LINX разработват клауд-базираното приложение LINX PrinterNet, чрез което производителите могат да упражняват дистанционно постоянен контрол и мониторинг на работата на машините.

Приложението позволява на потребителите да създават и управляват задания за печатане,  да следят състоянието на принтера, да получават уведомления за проблеми и да контролират използването на мастило и други ресурси.

Чрез приложението LINX PrinterNet можете дистанционно от Вашият телефон, таблет или компютър да:

  • управлявате и контролирате дистанционно производствените процесите
  • получавате сигнали за проблеми с принтерите или спиране на линията
  • следите състоянието на консумативите в реално време, което позволява бърза реакция и навременна поръчка на нови
  • също така нашият технически екип може да осъществи отдалечена диагностика за точно и бързо отстраняване на проблем

Бетелгиус е дългогодишен партньор и представител за България на LINX , разполагаме с висококвалифицирани технически специалисти, благодарение на които нашите клиенти могат да разчитат на навременно и качествено сервизно обслужване.

При нужда от допълнително съдействие, не се колебайте да се свържете с нас.