Изберете страница
Стреч машини

Запознайте се с новите ни модели!

Кой не харесва идеята да се свърши повече работа за по-малко време? Ръчно опаковането на палети и големи товари е ниско ефективно и времеемко. Оптимизирането на работата е възможно благодарение на автоматизираното опаковане с фолио посредством стреч машините, които спестяват време и усилия и освобождават работна ръка за други производствени процеси. Нашите стреч машините намират приложение в най-различни индустрии и могат да фолират палети с различни форми и размери.
Компанията ни е официален представител на FROMM Швейцария – водещ световен лидер в индустрията. Всяка стреч машина с марка FROMМ е изработена прецизно до най-малкия детайл. Влагането на внимателно подбрани компоненти гарантира минимална поддръжка и безпроблемна работа.
Предлагаме на вашето внимание най-новите ни модели:

FROMM серия FS 380 са лесни за използване полуавтоматични машини, подходящи за фолиране на палети, товари и продукти при всякакви работни ситуации.
FROMM серия FS 380А са машини с въртяща се платформа и с автоматичен цикъл (автоматично подаване на фолиото към палетите в началото на цикъла и автоматично отрязване на фолиото в края на цикъла).
FROMM серия FS390 са модерните машини с въртяща се платформа, предназначени за големи натоварвания. Патентована система за предварително разтягане на фолиото до 400% драстично намалява консумацията му.
FROMM серия FS500 са полуавтоматични машини с въртящо се рамо, предназначени както за самостоятелна работа, така и за вграждане в линии. Могат да се монтират на колона, закачени на стена, на конвейерни линии или да работят като самостоятелна автоматична единица.
FROMM серия FS500А са автоматичната версия на FS500, предназначени както за самостоятелна работа, така и за вграждане в линии. Оборудвани са с автоматично подаване на фолиото към палетите в началото на цикъла и автоматично отрязване на фолиото в края на цикъла.
FROMM серия FS500 Light са полуавтоматични машини с въртящо се рамо, предназначени на увиване на леки или нестандартни по форма палети на много достъпна цена.
FROMM серия FR3xx – полуавтоматични мобилни роботи за увиване на палетизирана продукция, особено подходящи за опаковане на палети на различни позиции в предприятието.

Предоставяме две години гаранция за всеки модел стреч машина в съответствие със стандартните условия на FROMM. Нашите експерти с радост ще ви помогнат да изберете най-подходящия за вашите нужди модел.

Разгледайте продуктовата ни листа от стреч машини.