Изберете страница

Повече от 40 базови модела връзващи инструменти за пластмасова и метална лента, полуавтоматични и автоматични машини на конкурентни цени

Опаковането с чембер лента е един от най-популярните методи за опаковане и транспортиране на продукти. Чембер машините се използват както за опаковане на индивидуални товари (кутии, кашони, палети, плочи, бали, тръби, дървен материал и др.), така и за палетизиране на товари. Опаковането може да е вертикално и хоризонтално.

БЕТЕЛГИУС предлага висококачествени решения за оптимизиране на опаковъчния процес. В продуктовата листа на фирмата са включени повече от 40 базови модела връзващи инструменти (ръчни, електрически и пневматични) за пластмасова и метална лента, полуавтоматични и автоматични настолни машини за полипропиленова лента, висококачествени лентоподаващи системи и напълно автоматични машини за връзване с пластмасов и метален чембер. БЕТЕЛГИУС е официален представител за България на швейцарска компания FROMM. Всяка чембер машина на FROMM притежава швейцарско качество на достъпна цена.

За индивидуалното опаковане могат да се използват ръчни, електрически и пневматични, полуавтоматични и автоматични машини. За палетизирането на товари, чембер машините са напълно автоматични и опаковат без намесата на оператор. Могат да бъдат самостоятелни или вградени в поточна линия.

Защо използваме чембер лента?

  • За по-голяма сигурност на опаковката и по-трудното и отваряне
  • За опаковане на няколко пакета едновременно
  • За по-голяма стабилност на продуктите

Какъв вид чембер лента се използва?

Според вида лента , която използват, машините се делят на чембер машини за пластмасова лента, която може да е полиестерна и полипропиленова и машини за метална лента.

Машините за чембероване за пластмасова лента са подходящи за всякакви производства, за екстремни натоварвания, при транспортиране, товарене и разтоварване. Чембер машините за метални ленти са специално предназначени за нестандартни товари – за опаковане на пакети с кръгла или неправилна форма. Използват се за приложения с голяма сила на опъна в строителната индустрия, дървопреработването и др. Подходящи са и при опаковането на пакети с плоска повърхност като палети, бали и др.Някои от чембер машините работят с метални пломби, други имат и двойно прорязване на пломбата, което дава допълнителна стабилност на опаковането. Чембер машините за метална лента могат да са ръчни или пневматични и да изпълнява функции във всяко едно производство.

Повече информация за видовете чембер машини и опаковащи машини, които предлагаме, може да получите от нашите консултанти или на нашата страница.