Изберете страница
Принтер-апликатор SQUIX S3200

За правилно идентифициране на лаболаторни проби

Вирусът COVID-19 несъмнено изправи страната ни, икономика, хората и най-вече здравната система пред огромни предизвикателства и неизбежни промени. Болниците имат спешна нужда от професионално оборудване за диагностициране, лечение и наблюдение на пациентите. За тестването на пациентите в такива значителни обеми е необходимо допълнително оборудване и то в кратки срокове.
Нека вземем за пример микропипетни контейнери, с които се пренасят проби от слюнка и реагенти за откриване на COVID-19. Поради безопасността на пациентите и лабораторния персонал, всеки продукт трябва да бъде проследяван чрез уникален сериен номер. Нашите партньори от cab имат подходящото решение за това – принтери за етикети SQUIX с апликатор S3200, с който се поставят отпечатани етикети към микротитърните плочи. Апликаторът е снабден с плексигласово покритие, което предпазва оператора от нараняване.
Апликаторът S3200 е подходящ избор за прилагане на етикети към пластмасови части. При чувствителни на допир приложения, силата на натиска може да бъде намалена или да се постави етикет дори безконтактно. Етикетните принтери SQUIX могат да работят и без наличието на компютър. Серийните номера се четат от база данни посредством модул за свързване към база данни и на всеки етикет се отпечатва баркод. Принтерът прехвърля отлепения етикет към апликатора, който автоматично го поставя на микротитърната плоча. Този начин на обработка предотвратява смесване и объркване на пробите.
Не се колебайте да се свържете с нашите експерти, които ще ви предложат най-подходящото решение за вашите нужди. Животът е ценен.

Разгледайте и останалите принтер-апликатори.