Изберете страница
принтер апликатор wicon

За цилиндрични продукти

Представяме ви най-новия си продукт, който съвсем скоро предсои да пуснем на пазара WICON – апликатор на етикети за цилиндрични продукти. Продуктите се поставят хоризонтално и се центрират посредством панели. Те могат да бъдат подравнени на разстояние от 25 мм до 100 мм спрямо полето на етикета с помощта на ограничител. Отпечатването на етикет и поставянето му отнема от 1,8 до 6 секунди в зависимост от броя на отпечатките. Процесът започва веднага щом бъде поставен съответния продукт. Може да се задейства от педал, интерфейс за данни или I/O интерфейс. Вижте повече тук!
Отпечатването на етикета изисква принтер с централно водене на материала, както и тънка печатаща ролка DR4-M60. За отпечатване на подобен тип етикети препоръчваме принтера на cab модел SQUIX 4MP-версия с центрирано водене на материала.
След като се отпечата, етикетът се поема от апликатора. Диаметърът на продукта се идентифицира от главата на апликатора. Размерът на етикета определя колко пъти ще бъде увит около съответния продукт. Предпазител предотвратява поставянето или премахването на продукти по време на работа. Артикулите, които ще се етикетират трябва да бъдат чисти и без лубриканти.

Завъртането на апликатора позволява лесна смяна на ролките с етикети и термо лентите. Сервизна врата дава достъп до главата на апликатора в случай на грешки, като например засядане на етикети.
Нашите експерти очакват вашите въпроси и запитвания. Потърсете ни сега.