Изберете страница
термални мастиленоструйни принтери

Запознайте се с предимствата

Linx Printing Technologies пуснаха на пазара два нови модела термални мастиленоструйни (TIJ) принтери – Linx TJ20 и Linx TJ50 , всеки съобразен със специфичните нужди на клиентите. Използвайки касети с еднократна употреба, термалните принтери LINX нямат поддръжка и предоставят перфектно решение за маркиране на първични и вторични опаковки от фолио, пластмаса, хартия, картон, метал и други. Тези индустриални принтери намират широко приложение в различни индустрии като ХВП, фармация, козметиката, предмети за лична хигиена и др.
Моделът Linx TJ20 е лесен за използване, ценово достъпен и надежден. С максимална скорост на печат от 30 м/мин при 300 dpi, TJ20 е лесен за настройка, компактен принтер, който използва вграден сензор за продуктите. Благодарение на опростеният панел с бутони, изборът на съобщение и стартирането са бързи и лесни, свеждайки грешките до минимум. С принтерите се доставя безплатен, лесен за използване софтуер за създаване на съобщения. Не се изисква добавяне на мастило, промиване и няма нужда от периодично обслужване. Този достъпен модел може да се постави на всяка равна повърхност или директно върху конвейер, идеален за ограничени пространства. Принтерът Linx TJ20 отпечатва няколко реда текст и графики върху широка гама материали с набор от бързосъхнещи мастила, осигурявайки постоянно качество на печат и отлична адхезия.
Linx TJ50 е идеалното решение за бързодвижещи се производствени линии и е лесен за интеграция. Този универсален принтер също не изисква поддръжка и няма износващи се части. Проектиран за взискателни приложения, Linx TJ50 може да отпечатва текст, графики и баркодове със скорост до 90 м/мин. върху широка гама опаковъчни материали включително LDPE бутилки, алуминиеви кенове, фолио и карти с покритие. Няма поддръжка или износващи се части, като същевременно осигурява непрекъсната и надеждна работа и постоянно качество на печат. Отпечатването на DataMatrix, 1D и 2D (включително GS1, QR) баркодове се осъществява с висока разделителна способност, използвайки специализирани пигментни мастила на водна и солвентна основа. Свързаността с база данни и шаблоните за съобщения улесняват бързото и лесно добавяне на нови продуктови съобщения.
Бетелгиус ООД е официален представител на Linx за България. За повече информация можете да се свържете с нашите експерти.