Изберете страница
баркод скенери

По-добри отвсякога!

Баркод скенерите на практика са не просто удобство, а вече неизбежна необходимост за голяма част от бизнеса. Използват се почти навсякъде за различни приложения. В повечето работни среди вече има строги изисквания за почистване и дезинфекция предвид настоящата ситуация. Препоръчително е използването на дезинфектанти, които в повечето случай могат да повредят повърхностите. Това не е проблем за най-новата серия баркод скенери Gryphon 4200 от премиум гамата 1D ръчни скенери на Datalogic.
Изключителната гъвкавост на серията съчетава най-ефективните и отличителни черти в перфектен баланс – от възможностите за четене до издръжливост, ергономичност, възможности за свързване и привлекателен дизайн. Намират приложение в търговията на дребно (хранителни и нехранителни стоки), производството, транспорта и логистиката, здравеопазването (болници, лаборатории, аптеки), за контрол на достъпа и др.
Ето и няколко от най-отличителните им характеристика:

Почистване и дезинфекция
Корпусът на тези устройства е проектиран да издържи на редовно ежедневно почистване с дезинфектанти като изопропанол, разтвор на белина и т.н.

Подобрена технология при сканиране
Баркод скенерите Gryphon 4200 осигуряват максимално добри резултати при четене, което ги прави най-доброто решение за всякакви приложения. Могат да четат баркодове от близо до далеч, кодове с ниска резолюция, от всякакви мобилни устройства, да декодират трудно четими, лоши или повредени кодове.

Безжична комуникация
Благодарение на безжичната технология Bluetooth® 4.0, скенерите Gryphon 4200 осигуряват максимална гъвкавост при всяко приложение.

Безжичното зареждане
Едно от най-важните технически нововъведения при тези скенери е безжичното зареждане чрез индуктивна система за зареждане. Това намалява разходите за подръжка, тъй като повечето скенери ползват пластини, които имат нужда от почистване или подмяна. Освен това означава, че могат да се извършват дейности денонощно, без прекъсване за поддръжка или ремонт.

Лесни за използване за максимална ефективност
Тези скенери използват технологията за разпознаване на движението Motionix ™ на Datalogic, която засича естествените действия на оператора за автоматично превключване на скенера в режим на готовност за четене. Отличителният „soft line viewfinder“ помага на оператора лесно да сканира правилния код в ситуация с множество баркодове. Разполагат с патентованата технология «Green Spot» за потвърждение на разчитането на баркода в условия на слабо осветление или шумна среда.