Изберете страница
термотрансферни принтери

По-голям избор от решения за печат върху гъвкави опаковки

Нашият партньор Linx Printing Technologies пусна на пазара нова серия термотрансферни принтери за печат върху гъвкави опаковки, предназначени да осигурят по-ниски общи разходи и по-голяма ефективност на производствената линия.
Принтерите Linx от серията TT са особено подходящи за безгрешен печат на срок на годност, партиди, баркодове, състав, лога и друга продуктова информация върху гъвкави опаковки при голям брой индустриални приложения.
С усъвършенствано моторно задвижване, позволяващо работа без сгъстен въздух, принтерите от серията TT намаляват инсталационните и експлоатационни разходи и гарантират постоянно качество на печат. Олекотена и лесна за използване касета с един бутон позволява бърза и лесна смяна на термолентата за увеличена ефективност и продуктивност на линията. С принтерите се работи лесно посредством адаптивния, интуитивен интерфейс. Новите ТТ принтери печатат със скорост до 1000 мм/сек. при ширина до 107 мм и термолента с дължина до 1200 м, което осигурява подобрена гъвкавост и увеличена производителност на производствената линия.
Тази нова серия ще посрещне нарастващите нужди на клиентите от качествено кодиране при по-ниски разходи, като същевременно увеличава продуктивността чрез минимизиране на времето, прекарано в смяна на ленти, и чрез увеличаване на броя отпечатъци в минута в сравнение с други термотрансферни принтери.