Изберете страница
чембер машина

Работите по-умно, по-уверено и по-безопасно отвсякога

Предлагаме висококачествени решения за оптимизиране на опаковъчния процес. В продуктовата ни листа са включени повече от 40 базови модела машини и инструменти за чембероване за метална и пластмасова лента. Ние сме официален представител за България на швейцарска компания FROMM Packaging Systems.
Най-новите чембер инструменти с батерия от S серията на FROMM (P328-S и P329-S) съчетават последни технологии и ергономичен дизайн, за да отговорят на всички нужди на клиентите. С тях може да се работи по-умно, по-уверено и по-безопасно отвсякога. Ето защо:

Превключвате между отделните режими на работа, за да извършвате различни задачи
Инструментите от S серията позволяват лесна и ефективна работа за различни задачи с един инструмент. Това “3 в 1” приложение позволява на операторите да превключват между ръчен, полуавтоматичен и автоматичен режим на работа с едно докосване на екрана. Тази функция увеличава ефективността, като намалява времето за престой, необходимо за смяна на инструменти.

По-голяма ефективност чрез настройките за заключване
Чембер инструментите от S серията позволяват заключване на настройките. Ако например имате много палети за връзване или знаете, че ще използвате едни и същи настройки за множество задачи, имате възможност да въведете ПИН код и да заключите настройките, за да не бъдат неволно променени.Това означава, че не е нужно да се прави настройка след всеки палет. Случайният допир на екрана не нарушава работата до момента. По-малкото време за настройване, означава повече време за работа.

Разширени настройки за повече прецизност при всяка задача
Различните приложения изискват различен подходи в зависимост от формата и размера. Чембер инструментите от S серията разполагат с възможност за връзване с фиксирана скорост за бързи приложения, както и с променлива скорост, което е подходящо за по-сложни задачи.Тези разширени настройки ще помогнат за безгрешно справяне с всяка задача.

Повече безопасност благодарение на цветния сензорен дисплей
Цветният сензорен дисплей улеснява използването на ръчни чембер инструменти, но липсата на чувствителност при някои, ги прави неподходящи за склада или завода. Може да се наложи операторите да свалят ръкавиците, за да работят с дисплея, което може да ги изложи на риск.Цветният сензорен екран на инструментите от S серията е здрав и едновременно с това достатъчно чувствителен на допир, за да може операторите да работят с всякакъв вид предпазни ръкавици.

Избирате чембер лента от базата данни
Всеки чембер инструмент от S серията е програмиран с 10 стандартни конфигурации на чембер ленти. Операторите просто избират типа лента и задават режима, което прави превключването между различните видове ленти бързо и лесно. Персонализираните настройки също не са проблем. С натискането на един бутон текущите настройки могат да бъдат запазени в базата данни.

По-дълъг живот с автоматично следене за поддръжката
Чембер инструментът ще посочи на оператора, когато е време за сервиз. Тази функция помага за поддържане на инструментите в отлично работно състояние по-дълго.

Вижте повече информация за новата S серия чембероващи инструменти!

Разгледайте цялата гама от чембер инструменти и машини!