Изберете страница

Изпращаме 2022 и посрещаме новата 2023

Измина още една година… Празнична украса, коледни песни, аромат на джинджифилови сладки и топъл шоколад … и време за равносметка. Традиционно в края на всяка година поглеждаме назад, за да отчетем извършеното, да отличим успехите си, но и да си поставим нови цели.
За всички нас от Бетелгиус 2022 бе една динамична година, с предизвикателства, с нови възможности и изненади. И отброявайки часовете до настъпващата Нова година, е време да се поздравим с добрите постижения и да си припомним някои от най-вълнуващите моменти.
Безспорен акцент през изминалата година бе преместването в новопостроена ни собствена сграда в Индустриална зона Божурище. На площ от над 2000 m2 разполагаме със складова база, шоурум, сервизен център и съвременно оборудвани офисни площи.
След усърден труд, реализирахме множество проекти във важни за индустрията отрасли, изпробвахме иновативни технологии и решения. Доказахме още веднъж, че трудните ситуации ни мотивират да даваме най-доброто от себе си.

Доволни клиенти – доволен и екипът на Бетелгиус!
Искрено сме благодарни на всеки наш клиент за партньорството и желанието за съвместна работа, което да доведе до успешен финал и реализация на проектите и като цяло успеха ни заедно!

Продължаваме напред!
Предстоят ни амбициозни цели за разширяване на бизнеса и за откриване на все повече работни места.
И както всички си пожелават нещо за новата година и ние си пожелаваме повече проекти, по които да работим с успех, партньори и клиенти, с които да имаме ефективно сътрудничество!
Като финални думи искаме да Ви поднесем нашите сърдечни пожелания за една спокойна и щедра Коледа, за успешна и щастлива Нова Година.