Изберете страница
чембер инструменти

Промоционални пакети и отстъпки за чембер машини

Електрическите чембер инструменти са предназначени за големи товари, при транспортиране, товарене и разтоварване. Те работят с полиестерна и полипропиленова лента. Подходящи са както за малки производства, така и за индустриални решения и складови дейности. Тяхната опростеност и здравина ги прави незаменим помощник при опаковането на продукти. Официален представител сме за България на швейцарска компания FROMM.

И тъй като месецът на Черния петък вече започна, ние също няма да изневерим на традицията. До 30 ноември 2020 г. предоставяме 10% отстъпка за чембер инструментите от новата S серия на FROMM.

Защо да изберете новата S серия чембер инструменти?
– Мултифункционален “3 в 1” инструмент
Превключвате между ръчен, полуавтоматичен и автоматичен режим на работа с едно докосване на екрана.
– Повече безопасност за операторите
Много здрав цветният сензорен екран и същевременно достатъчно чувствителен на допир, за да могат операторите да работят с всякакъв вид предпазни ръкавици.
– Интегрирана базаданни с чембер ленти
10 стандартни конфигурации на чембер ленти и възможност за запазване на персонализирани настройки с натискане на един бутон.
– Заключване на настройките
Възможност за заключване на настройките чрез въвеждане на ПИН код, за да не бъдат неволно променени.

А при закупуване на налични на склад модели от серията Dynamic 2100 клиентите получават батерия и зарядно като подарък. Ето и нашето предложение:
Пакет 1: Електрически чембер инструмент FROMM Dynamic 2100 за полипропиленова (РР) и полиестерна (РЕТ) лента с размери ширина 12.7 мм и дебелина 0.40-0.64 мм + подарък 1 батерия Li-Ion 14.4 VDC и 1 зарядно
Пакет 2: Електрически чембер инструмент FROMM Dynamic 2100 за полипропиленова (РР) и полиестерна (РЕТ) лента с размери ширина 16 мм и дебелина 0.65-1.05 мм + подарък 1 батерия Li-Ion 14.4 VDC и 1 зарядно
Пакет 3: Електрически чембер инструмент FROMM Dynamic 2100 за полипропиленова (РР) и полиестерна (РЕТ) лента с размери ширина 19 мм и дебелина 0.65-1.05 мм + подарък 1 батерия Li-Ion 14.4 VDC и 1 зарядно

Чембер машината FROMM Dynamic 2100 е един от най-продаваните чембер инструменти, поради отличното съотношение качество-цена. С него се работи до 5 пъти по-бързо, отколкото с ръчните инструменти. Лек е и удобен за работа, може да се държи само с една ръка. Използва се за различни товари, кашони, стоки върху палети, сандъци, паркети, бетонови блокчета и плочки, палети с тухли, дървен материал, камък и др. Вижте повече за техническите характеристики на чембер инструмента.

Вече можете да пазарувате бързо, лесно и безопасно от нашия онлайн магазин!