Изберете страница
мастиленоструен принтер

Вашето кодиращо решение в млечната промишленост

2020 г. ще остане в историята като истински предизвикателна за производителите от различни индустрии, в млечната промишленост. Независимо дали става дума за маркиране върху гъвкави опаковки, картонени кутии, пластмасови и стъклени съдове или бутилки, принтерите Linx са проектирани да бъдат надеждни, здрави и да отпечатват точни, трайни кодове върху широка гама опаковъчни материали. Това гарантира, спазването на законовите разпоредби, минимизиране на разходите и намаляване на загубите.

За всеки производител е важно да поддържа постоянната работа на производствената линия и да контролира разходите

Маркирането на млека и млечни продукти се извършва в студените и влажни помещения, поради спецификата на това производство. Надеждната работа в такъв тип среди е от решаващо значение, особено на бързо движещи се производствени линии. Поддържането на непрекъснатата работа е от съществено значение за продукти с кратък срок на годност, където времето за пускане на пазара е ограничено и контролът върху разходите е от първостепенно значение. Решенията за кодиране и маркиране на Linx дават възможност да се спазят разпоредбите за кодиране, да се намалят загубите и да се увеличи производителността.
В подкрепа на производителите сме подготвили специално предложение. То е част от новата ни инициатива Ефективни заедно, чиято цел е клиентите да получат най – ефективното решение и то при най-ниски общи разходи. При закупуване на мастиленоструен принтер серия LINX 8900 получавате:

  • ПРОМОЦИОНАЛНА цена
  • Удължена БЕЗПЛАТНА ГАРАНЦИЯ 3 години (стандартна гаранция 1 год.), за да сте спокойни за машината през цялото време
  • Възможност да добавите Printernet облачна услуга за отдалечен достъп и контрол на принтера на символична цена.

Побързайте! Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

Качествено кодиране върху редица опаковъчни материали

Млякото и млечните продукти могат да бъдат опаковани в различни по вид опаковки: твърди пластмасови бутилки, стъклени бутилки, картонени кутии, метални кутии, гъвкави найлонови торбички и т.н. Разнообразните материали на опаковките допълнително усложняват процесите.
Това налага използването на особено ефективна техника за маркиране. Много подходящи в тези случаи са мастиленоструйните принтери от серията Linx 8900. Създадени са да улеснят работата и ефективността във всяко производство с:

  • Постигане на вашите целеви резултати
  • Надеждна, непрекъсната работа
  • Проследимост на вашите продукти
  • Спазване на законовите изисквания

За повече информация очакваме вашите запитвания.