Изберете страница

Маркирането в млечната промишленост: висока производителност в критични условия

9 ян. 2024Новини

Маркирането на млека и млечни продукти се извършва в студените и влажни помещения, поради спецификата на това производство.

Млеката, маслата и сирената се развалят бързо и затова при тях се изисква постоянно охлаждане: от производствената линия до магазина за хранителни стоки. Необходимо е честото измиване на линиите с течаща вода, за да се предотврати и най-малкото замърсяване, което може да е смъртоносно.

Млякото и млечните продукти могат да бъдат опаковани в различни по вид опаковки: твърди пластмасови бутилки, стъклени бутилки, картонени кутии, метални кутии, гъвкави найлонови торбички и т.н. Разнообразните материали на опаковките и различни формати от своя страна допълнително усложняват обстановката.

Необходимостта от точни и трайни маркировки при много високи производствени норми, разнообразните материали на опаковките, различни формати и критичните условия, като тези на млечната промишленост, обуславят необходимостта от особено ефективна техника за маркиране. Най-подходящи в тези случаи са мастилено-струйните принтери от серията Linx 8900.

Вижте предлаганите от нас принтери за партида.

За повече информация и запитвания вижте тук.