Изберете страница
мастиленоструен принтер ale one18

Бързи, лесни за използване и много икономични

За маркиране върху вторичната опаковка (кутии, кашони, чували и други), за по-големи надписи и баркод приложения представяме най-новия продукт от гамата мастиленоструйни принтери на ALE – серията ONE18. Тази серия е наследник на добре познатата Nano серия, доказала се през годините. Ако сте недоволни от резултатите, получени до момента със стария ви маркиращ принтер, за да сме ЕФЕКТИВНИ ЗАЕДНО, ще ви предложим най-доброто решение за вашите нужди!

Какви са предимствата?
ALE ONE18 са автономни принтери, наричани още „всичко в едно“: в един моноблок са събрани широк 7-инчов сензорен дисплей, контролер, мастилена система и печатаща глава. Позволяват печат с височина до 18 мм върху порести и непорести повърхности. Имат супер устойчив корпус (анодизиран алуминий и неръждаема стомана), подходящ за всякакви производства.

Бързи и лесни за използване
Бързи за инсталиране и пускане в действие, тези принтери са готови за работа в рамките на минути. Интуитивният многоезичен потребителски интерфейс е изключително лесен за операторите. Създаването на съобщение никога не е било толкова лесно.

Повече възможности с Codex Dеsign
За сложни задачи и интеграция с бази данни е наличен софтуера Codex Design. Подходящ за задачи изискващи много и различни надписи, с множество опции за печат, богат избор от шрифтове, графики и баркодове, Codex Design е мощен софтуерен инструмент, който ще Ви помогне да извлечете максимума от Вашия принтер.

Малък принтер с големи възможности
Компактни по размер, принтерите ONE18 имат големи възможности и покриват всякакви приложения. Имат памет за 200 надписа, които могат да бъдат отпечатани със скорост от 42 метра в минута, с резолюция 180 dpi. Налични са два различни модела с по две модификации – за печат странично на продукта (ONE18) или за печат от всички страни или под ъгъл (ONE18R).

Като обобщение можем да кажем, че директния мастиленоструен печат с ALE ONE18 има няколко безспорни предимства:

  • Не е необходимо да се държат налични етикети или предварително напечатани кутии, по-малко складови разходи
  • Постига се по-голяма гъвкавост при необходимост от актуализация на информацията
  • Ниски разходи за печат. Разходите при директен печат са в пъти по-ниски, сравнено с използването на етикети
  • Без износващи се части и с минимална поддръжка.
  • Високата скорост на печат позволява интеграция и с най-бързите производствени линии.

Директният печат с интегриран в производствената линия принтер ALE ONE18 е привлекателна опция за компании, които искат да намалят разходите, да са по-гъвкави в производството си и да увеличат времето за работа.
За повече информация очакваме вашите запитвания.