Изберете страница

Маркиране на строителни материали

9 ян. 2024Новини

Бетелгиус отбеляза своя 30-годишен юбилей със стилно тържество и грандиозен рок концерт

Много разнообразен, строителният сектор обхваща редица материали, сред които керамика, пластмаса, дървен материал, стомана и други.

От най-малките до най-големите проекти при разнообразието от суровини и голямо търсене, строителството се нуждае от доставки с високо качество на закупените материали.

Независимо дали става дума за керамични плочки, PVC тръби, топлоизолации, дървени греди или конструктивни стоманени елементи, налице е нарастващо необходимост от проследимост на партидите и суровините.

В глобализирания свят, където се срещат продукти с различен произход и качества, строителния сектор много често използва маркирането освен за гореизложеното, но и като маркетингов ресурс – да се наблегне марката и да се предостави гаранция на потребителя за произхода на продукта.

От получаване на суровината до превръщането и в готов продукт и разпространението му на пазара, това е процес в няколко етапа, които се контролират, за да се гарантира желаното качество .

Ние в Betelgeus предлагаме различни решения за печат и идентификация на материалите, като разполагаме с широка гама индустриални принтери за маркиране на най-разнообразни повърхности, сред които: мастиленоструйни принтери (CIJ), термотрансферни принтери (TTO), пиезо принтери за маркиране на дървени панели или EPS, лазерни кодери за незаличим печат и други

Вижте предлаганите от нас принтери за партида.

По-детайлна информация за различните технологии и модели тук.