Изберете страница
cable marking

За ясни, точни и дълготрайни маркировки върху кабели

Ако търсите правилната технология за маркиране на кабели, то отговорът е мастиленоструен печат с индустриалните принтери от серията LINX 8900. Ще се опитаме накратко да отговорим на въпроса защо мастиленоструйният принтер от серията LINX 8900 е много подходящ за маркиране на кабели?

  1. С този принтер може безконтактно да печатите върху повечето пластмаси
  2. С него може да се маркира високоскоростно, използвайки малки символи за надеждна проследяемост и идентификация на продукта, дори и върху оптични кабели (скорост на печат до 2600 знака в секунда).
  3. Високата прецизност при маркиране на текст и графични елементи върху ограничени пространства
  4. Подгодящ за работа в гореща, влажна и прашна среда, тъй като разполага с корпус от неръждаема стомана с ниво на защита IP55 като стандарт и IP65 като опция
  5. Лесен за преместване по различни производствени линии
  6. Допълнителна гъвкавост дава и компактната печатаща глава, която може да бъде разположена над, до или под производствената линия
  7. Минимизира грешките при кодирането, благодарение на интуитивния интерфейс. Най-новите принтери LINX разполагат с големи сензорни дисплеи, с които се работи лесно. Позволяват запазване на информацията в системата, така че операторът може да избере от списък и да прегледа съобщението, преди да бъде отпечатано, което предотвратява грешките при ръчно въвеждане на информацията.
  8. Разнообразие от мастила, включително пигментни и UV мастила. Пигментните цветни мастила осигуряват превъзходен контраст и издръжливост, което гарантира, че кодовете се открояват върху всяка цветна повърхност. Освен това, UV мастилата имат отлична адхезия, устойчивост на светлина и устойчивост на редица химикали – запазват кода по време на производството и не избледняват при употреба.

Само сега можете да закупите принтер Linx 8900 на промоционална цена. Промоцията е в сила за машини на склад до изчерпване на количеството.