Изберете страница

Само сега ограничени количества мастилено-струйни принтери от серията LINX 8900 на промоционална цена с до 25% отстъпка

За поставянето на ясни, точни и дълготрайни маркировки върху проводници и кабели, трябва да се осмислят редица фактори при избора на правилното маркиращо устройство.

Първото нещо, което трябва да се обмисли е информацията върху кабела/проводника. В повечето случай поради ограничения в пространството, маркировките са прости и се състоят основно от един ред буквено-цифров текст. Понякога, производителите трябва да поставят различно съдържание на различни продукти или за конкретни клиенти. Освен това изискванията винаги могат да се променят, което значи, че на кабелите трябва да се приложи допълнително кодиране. Принтерите от серията Linx 8900 гарантират висока надеждност и се отличават с много добра прецизност, което ги прави особено подходящи за маркирането на графични елементи, лога или баркодове върху ограничени пространства

Следващото нещо, което трябва да се вземе предвид е какви повърхности ще се маркират. Ако се произвеждат гама от продукти, може ли кодиращата техника да маркира всякакви повърхности при същите стандарти за четливост и дълготрайност? Цветът на кабела също е от значение.

Следващ фактор е производствената среда, което означава, че кодиращото устройство трябва да е защитено, за да произведе надеждна маркировка. Серията Linx 8900 разполагат с корпус от неръждаема стомана с ниво на защита IP55 като стандарт и IP65, като опция.

Не на последно място е контролът върху разходите. При маркиране на кабели, първият начин да се постигне това е да се минимизират грешките при кодирането. Когато интерфейсът не е интуитивен, операторите могат лесно да изберат погрешно съобщение, което да бъде отпечатано. Най-новите принтери LINX разполагат с големи сензорни дисплеи, с които се работи лесно. Новите модели кодери от серията LINX 8900 позволяват запазване на информацията в системата, така че операторът може да избере от списък и да прегледа съобщението, преди да бъде отпечатано, което предотвратява грешките при ръчно въвеждане на информацията.

Как да изберем правилната технология?

Има различни технологии за маркиране на кабели. Мастилено-струйният печат е най-популярният и общоизползван метод, поради своята универсалност. Много подходящи в този случаи са мастиленоструйните принтери от серията LINX 8900. Само сега можете да поръчате определени модели от серията на промоционални цени с до 25% отстъпка от стандартната цена. Промоцията е в сила до 30 септември 2019 г.

Ето и някои от ползите, които ще получите при тази технология:

  • Бързо, прецизно и безконтактно цифрово кодиране
  • Подгодящ за работа в гореща, влажна и прашна среда
  • Разнообразие от пигментни мастила за по-добра адхезия и контраст върху цветни повърхности. UV мастилото осигурява отлична адхезия, устойчивост на светлина и химикали.
  • Бързосъхнещите мастила запазват кода в процеса на навиване на кабелите
  • Висококачествени микро кодове до 1.1mm височина
  • Може да отпечатва няколко реда текст и обикновени графики до 2600 знака в секунда.
  • Лесен за преместване по различни производствени линии