Изберете страница

За индустриално оборудване

Бюджетът е твърде малък?

Където и да се намирате, няма как да избегнете факта, че почти всичко поскъпва. Енергия, суровини, труд, списъкът е безкраен. Ето защо е важно в тези предизвикателни времена и при намалени бюджети, да не бъдете изненадани неприятно, след като закупите нов маркиращ принтер.
Точно тук на преден план трябва да се съобразят общите разходи за притежание. Нали не искате да закупите принтер на добра първоначална цена, а в последствие да разберете за високи скрити и допълнителни разходи, нарушаващи бюджета ви?

Не приемайте буквално, а мислете по-задълбочено
Да вземем за пример покупка на автомобил – знаете, че когато го купите следват допълнителните разходи: гориво, данъци, обслужване, да не говорим за неочаквани повреди, гуми, застраховка и т.н.
Същото може да се каже и за покупката на индустриален принтер – освен първоначалната цена трябва да вземете предвид и последващите разходи.

Как да си помогнете?
Нека да разгледаме как можете да спестите разходи, когато купувате нов индустриален принтер. Ако обмисляте покупка на мастиленоструен (CIJ) принтер, тогава проучете:

  • Моделът, на който сте се спрели, има ли дълги сервизни интервали и възможност за самообслужване, за да не ви се налага да ползвате сервизен техник? Така например, сервизният интервал на моделите Linx 8900 и Linx 8910 е 18 месеца или 13 000 часа работа, а за моделите Linx 8920 и Linx 8940 – до 24 месеца или 18 000 часа работа. А зареждането на консумативи е с едно движение без инструменти, без необходимост от сервизен техник
  • Разгледайте потребителския интерфейс: интуитивен ли е? Необходимо ли е обучение? Представени ли са нещата по логичен начин, за да се сведе до минимум човешката грешка и скъпата повторна работа? Индустриалните принтери Linx разполагат с най-опростения потребителски интерфейс с вградена защита от грешки.
  • Не забравяйте и за консумативите. Така например бързосъхнещото мастило 1240 за мастиленоструйни принтери Linx e съвместимо и приложимо за над 60% от всички материали, което означава по-малко запаси от различни мастила. А иновативният дизайн на касетата с мастило, обърната надолу гарантира, че ще използвате всяка капка.

За разлика от мастиленоструйните принтери, лазерите не използват мастило или разредител. Здравият дизайн и животът на лазерната тръба гарантират дълголетие на лазери Linx, повишавайки ефективността, като същевременно поддържат ниски разходи. Ако управлявате производство с висока степен на натоварване или използвате кодер, който консумира големи количества мастило, това може да е отлична опция, която да обмислите.

Разбира се, предлагаме и други технологични решения също толкова ефективни:

  • Термотрансферни принтери за печат на фолиа и гъвкави опаковки Linx: с режими за пестене на лента, използване на ленти с по-голяма дължина, проста бърза смяна на лентата и без необходимост от сгъстен въздух
  • Термални мастиленоструйни принтери Linx, които не изискват никакво обслужване

Малко помощ не е излишна
В днешно време е от съществено значение да имате налична дистанционна помощ, заедно с възможността да получавате предупреждения и известия предварително, когато консуматива трябва да се смени или печатащите глави се нуждаят от почистване. Всичко това е възможно с Linx PrinterNet, спестявайки ви време и пари и най-важното, поддържайки производствената ви линия работеща.

Не се колебайте да се свържете с нашите експерти, които с радост ще ви помогнат да направите правилен избор.