Изберете страница

Изпращаме 2023 година и посрещаме 2024 

Уважаеми клиенти и партньори,

Дните около Коледа и Нова година са едни от най-вълшебните дни през годината. Навсякъде по света те са свързани с празненства, красиви емоции и споделени моменти. Това са дни изпълнени на  щастливите усмивки, които носят топлина и  аромата на портокалови корички. Те са  дните  на равносметка, защото във всеки аспект на нашия живот времето е неизбежна и непрекъсната константа. То е абстрактна концепция, която диктува течението на промените и последователността на събитията, докато преминаваме през своя житейски път и взаимодействаме със света около себе си.  И така на финалната права, отброявайки последните дни на 2023 година, можем да направим следната равносметка:

В духа на Коледа и Нова година

Тази година отпразнувахме 30-тия си юбилей. С гордост можем да заявим, че към днешна дата успяхме и успяваме да постигнем целите си. Името Бетелгиус се разпознава като двигател на иновациите в един изключително специфичен и нишов сегмент. Подходът, който сме предприели за предоставяне на цялостни решения, адаптирани към специфичните нужди на клиентите ни, продължава да ни утвърждава като доверен партньор в редица индустрии.

През изтеклата година продължихме да създаваме и интегрираме устойчиви решения за нашите клиенти. Реализирахме множество проекти и научихме безценни уроци. Опитът и знанията, които натрупахме през това време, ни мотивират да посрещнем следващата година с още повече енергия и ентусиазъм  и да надграждаме постигнатото до тук, предоставяйки на клиентите  ни още по-модерни и съвременни решения в областта на продуктовата идентификация, етикетиране, опаковане и автоматизация.

Тази година изпълнихме и още една своя мечта:  включихме в продуктовия си каталог нов изключително иновативен сегмент – колаборативни роботизирани системи. Те представляват значителен напредък във високотехнологичната индустрия и бизнес секторите. Те комбинират автоматизацията със сътрудничеството между хора и роботи и спомагат за увеличаване на  ефективността, точността и безопасността на работните процеси.

Със същата мотивация и ангажираност през новата 2024 година ще продължаваме да изграждаме пътя към бъдещето на индустрията. Оставаме предани на ценностите и през следващата година ще продължим да бъдем ЕФЕКТИВНО ЗАЕДНО!

Благодарим ви за доверието!

В духа на бъдещата Коледа искаме да Ви припомним думите на Чарлз Дикенс:” „Весела, весела Коледа – тя е в състояние да ни върне детските приказни видения, да привика у стареца щастието на младостта, да отведе пътешественика в уюта на бащиното огнище.“ Нека и нашето празнично настроение е такова!

В навечерието на тези светли християнски празници и преди да посрещнем Новата 2024 година, искаме да споделим нашето коледно вълнение и искрена благодарност към всички Вас. Благодарим Ви за доверието, което ни гласувате, за това че бяхте и сте  част от нашия път през годината, която изпращаме.

 Светли празници!

От името на екипа на Бетелгиус искрено и сърдечно да Ви пожелаваме весели коледни празници и светла Нова година! Нека 2024 да бъде още по-успешна, изпълнена с нови възможности, изпъстрена с много щастливи мигове и успешни предизвикателства. Бъдете здрави и щастливи в личен и семеен план, за да сте успешни и в трудовите си делници! Весели Коледни и Новогодишни празници!