Изберете страница
Коледа

Весели празници!

Декември е месецът, в който правим равносметка на изминалата година.

Годината, която изпращаме
Изминалата година може да се опише най-точно с две думи – предизвикателна и успешна.
Както 2020, така и 2021 бяха различни и повратни! Изискваха адаптивност. Трябваше да се взимат своевременни решения, с които да се опази здравето на служителите, но и да се осигури непрекъснатост на бизнес процесите. И всичко това в бързо променящи се и екстремни условия, за които никой не беше подготвен.
Но за нас годината бе и успешна. Успешна, защото клиентите ни са доволни и успешна, защото преодоляхме трудностите заедно с нашите служители. И гледайки назад, към изминалите месеци, ние искаме да Ви благодарим!

Да поговорим за клиентите
Правим всичко възможно да докажем, че сме компания, поставяща клиентите в центъра на своята дейност. Те знаят, че могат да разчитат на нас, всеки ден. Към днешна дата смятаме, че успяхме да оправдаем очакванията на тези, които ни се довериха в един не лек за всички ни момент и заедно успяхме да извървим пътя в хода, на който се научихме, че дори в най-тъмния тунел винаги има светлина. Защото заедно сме още по – ефективни. Когато имате нужда от нас – ние ще бъдем насреща! Благодарим Ви, че избрахте нас!

Нашите партньори
В бизнеса не можеш да постигнеш нищо, ако нямаш силни партньори на своя страна. За щастие, нашите са невероятни. Работим със световно известни производители в областта на маркирането, етикетирането и проследяването на продукти, опаковъчната техника, машинно зрение и претеглящите системи.

А на нашите безценни служители,
благодарим за всеотдайността, трудолюбието и търпението, които влагат в работата си! Благодарим Ви, че ни допуснахте до себе си и редом с много от Вас съпреживявахме и добро, и зло: загуба на скъп човек или раждане на нов живот. Всичко това означава МНОГО за нас!
Но така или иначе тази година вече свърши и това е повод за празнуване – дори и ако наздравиците са виртуални!

Годината, която посрещаме,
се надяваме да бъде по-добра. Вярваме, че през 2022 ще затвърдим позициите си в сферата, в която работим и ще имаме все повече успехи следствие на усърдния труд, положен през годините. Търсейки нови хоризонти и поприща за развитие, в които отново да докажем, че сме лидери в това, което правим.
Празниците наближават. Като финални думи искаме да Ви поднесем нашите сърдечни пожелания за една спокойна и щедра Коледа, за успешна и ползотворна Нова Година.

Работно време
Бихме искали да ви информираме, че на 29 и 30.12. ще работим с нормално работно време от 09.00 до 17.30 ч., а на 31.12. от 09.00 до 14.00 ч.