Изберете страница
машина за предпазни опаковки

Airpad машини за предпазни опаковки

Ние сме официален представител и сервизен център на FROMM – Швейцария, производител на Airpad машини за предпазни опаковки и материал за запълване на обеми.
Airpad машината произвежда запълващ или предпазващ материал под формата на мехурчета или въздушни възглавници от фолио, като запечатва въздуха. Готовият Airpad материал се поставя в кашони и кутии за запълване на празните пространства, ограничавайки движението на предметите вътре и възможността да се повредят. Предпазните опаковки и са гъвкави, и омекотяват, осигурявайки безопасността на продуктите по време на процеса на доставка. Всякакви компании в редица различни ситуации обезопасяват пратките си – от малки магазини до големи производства. Машините са добър избор за опаковъчни станции с ограничено пространство, тъй като машината и фолиото заемат малко място.

Защо да изберем Airpad предпазни опаковки?

Ако сте компания, която е насочена към използването на иновативни решения за защитно опаковане, то Airpad опаковките са правилния избор – икономични, устойчиви и рентабилни. Хартията и картонът са материали, които са широко използвани, но знаете ли, че Airpads® са много по-екологични? Оставят много малко отпадък след себе си, тъй като въздушните възглавници се състоят от 99% въздух и 1% рециклируема пластмаса. Това от друга страна ги прави и много леки, което е важно от гледна точка разходите за транспорт. Могат да бъдат използвани повече от веднъж за разлика от други материали, които се използват еднократно. Чисти са, не оставят прах и мърсотия. Работното място остава по-хигиенично и работите в по-чиста среда. И не на последно място са разходите. Airpad опаковките спестяват между 30% до 50% в сравнение с използването на хартия, картон, полиуретан и полистирол като пълнеж.
За производството на тези опаковки предлагаме следните машини:

  • Настолна машина за бъбъл фолио FROMM AIRPAD AP150 – лесна за работа, ергономична с висока степен на надеждност. Идеална е за децентрализирани пакетиращи станции.
  • Настолни машини за въздушни възглавници FROMM AIRPAD AP100 и AP250. Позволяват да се произвеждат различни по размери възглавнички според нуждите на опаковката.
  • FROMM Airpad AP502 – напълно автоматизирана и компютъризирана машина, която произвежда възглавници с 6 различни размера от една и съща ролка фолио.

За повече информация можете да се свържете с нашите експерти, които ще ви предложат най-правилното решение.