Изберете страница

 

Етикетирането на храни е ефективен инструмент за защита на здравето на потребителите по отношение на безопасността и съдържанието.

Етикет за храните – информацията, представена на хранителния продукт – е един от най-важните и преки средства за предаване на информация на потребителя. Тази информация включва елементи като съставки, качество и хранителна стойност.

Нека вземем за пример доматите, чушките, лимоните, тиквичките и др., опаковани в мрежи или в пластмасови тарелки и запечатани във фолио, които са класически пример в търговията на дребно и на едро. Пакетираните продукти напълно автоматично се етикетират от принтер апликаторите Hermes +.

Серията HERMES+ принтер-апликатори са предназначени за автоматично отпечатване и залепване на етикети в различни производства. Предлагат се различни модели: машини за малки етикети HERMES+2, компактни машини за интеграция в поточни линии HERMES+4, които отпечатват етикети с размери от 8 х 10 мм до 115 х 320 мм и мощни устройства за големи натоварвания HERMES+6, които отпечатват етикети с размери до 174 х 320 мм.

Научете повече за принтер за етикети и други етикиращи машини.