Изберете страница
мастиленоструен принтер Linx 8900

С мастиленоструйни принтери LINX 8900

Маркирането на продукти и опаковки е гаранция за проследимост по време на целия производствен цикъл. Всеки производител е длъжен да поставя определена информация като срок на годност, партида, дата на производство, баркод, състав на продуктите и др. При вземане на решение за покупка на индустриално маркиращо оборудване, важно за производителите е не само да мислят за цената на машината, но и за други много съществени фактори като обслужването, поддръжката и надеждността. При наличие на сходни алтернативи на пазара, решението коя марка машини да се закупи е много деликатен и труден процес.
Индустриалните принтери Linx 8900 се отличават с бързина и ефективност, което ги прави идеални за маркиране на продукти на изключително бързи производствени линии и в особено трудна работна среда. Но това не е всичко. Защото Linx не е просто принтер. Linx е ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА, ДОВЕРИЕ и НАДЕЖДНОСТ.
ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА: Ние от Бетелгиус сме официален представител на LINX за България. Разполагаме с екип от висококвалифицирани технически специалисти, които гарантират, че клиентите ще получат най-добрата грижа за оборудването си.
ДОВЕРИЕ: Отношенията с клиентите ни са много важни за нас. Доверието винаги е било преди бизнеса и печелим клиентите си с успехите, които постигаме за тях. Като местен партньор с богат опит в областта на маркирането и кодирането, разбираме техните нужди и се стремим да предоставим винаги бързи услуги, ефективни решение и партньорство, на което могат да разчитат. В тази връзка, в подкрепа на производителите сме подготвили специално предложение за мастиленоструен принтер LINX 8900:

 • ПРОМОЦИОНАЛНА цена
 • Удължена БЕЗПЛАТНА ГАРАНЦИЯ 3 години (стандартна гаранция 1 год.)
 • Printernet облачна услуга за отдалечен достъп и контрол на принтера на символична цена.

НАДЕЖДНОСТ: Ще представим накратко едни от най -отличителните технически качества, които стоят в основата на мастиленоструйните принтери серия Linx 8900 и ги правят толкова надеждни:

 1. По-голяма ефективност на производството. Освен че са бързи и ефективни, принтерите Linx имат висока оперативна гъвкавост и могат да съхраняват настройки за множество линии (при моделите Linx 8920/8940, 50 различни настройки на линията могат да бъдат записани в паметта на принтера).
 2. Висока защита. Благодарение на корпуса от неръждаема стомана, мастиленоструйните принтери Linx гарантират степен на защита IP 55 стандарт и IP 65 като опция, за да бъдат супер устойчиви дори в тежки производствени условия (работа в гореща, влажна и прашна среда)
 3. Разширено наблюдение на системата. Системата автоматично следи функциите на принтера с цел избягване на технически интервенции и непредвидени разходи.
 4. Благодарение на капсулованата печатаща глава и системата за самопочистване Autoflush, рестартирането на принтера е гарантирано без проблеми и при всякакви условия, дори след дълги периоди на спиране.
 5. Висока производителност при печат. Възможно е отпечатване на 3 до 6 реда текст, символи, числа, баркодове, лога
 6. Благодарение на вградения 10 инчов дисплей, производителността се интерпретира в реално време и всички причини за престой на производството се записват автоматично.
 7. Най-лесният потребителски интерфейс с вградена защита от грешки за бърза промяна и настройка на надписите.
 8. Зареждане на консумативи с едно движение без инструменти, без необходимост от сервизен техник, чисти зареждания без разливане и без грешки
 9. По- дълъг интервал на обслужване – за моделите Linx 8900 и Linx 8910 е 18 месеца или 13 000 часа работа, а за моделите Linx 8920 и Linx 8940 – до 24 месеца или 18 000 часа работа
 10. PrinterNet облачна услуга, която позволява да следите вашите принтери Linx отвсякъде и по всяко време.

За да сме Ефективни заедно, винаги се стремим да предоставяме най-доброто на своите клиенти. Не се колебайте да се свържете с нас. Нашите специалисти с радост ще ви консултират и информират.