Изберете страница

Правилното фолио и правилната въздушна възглавничка са ключът към ефикасна, рентабилна и устойчива защита на продуктите

В съвременната бизнес среда, характеризираща се със засилено производство, постоянна борба за конкурентно предимство и изисквания от страна на пазара, опаковането на стоките се превръща в ключов елемент за успешното функциониране на множество бизнеси.
С отговорност към специфичните нужди на различните бизнеси и позовавайки се на дългогодишния си опит, Бетелгиус предлага широка гама от иновативни, екологични и икономични решения за защита на стоките от увреждане и замърсяване при транспорт и складиране. Като официален представител и оторизиран сервиз на FROMM, продуктовият ни каталог включва богат асортимент от опаковъчни Airpad машини. Тези машини произвеждат въздушни възглавници от специално фолио с различни форми и размери, които се запълват с въздух и се запечатват, за да запазят своята форма и подпомогнат при опаковането и защитата на стоките. Готовият Airpad материал се поставя в кашони и кутии за запълване на празните пространства, ограничавайки движението на стоките вътре като по този начин предотвратява възможността да се повредят по време на транспорт или преместване. Качественото опаковане осигурява защита от външни влияния, като удари, вибрации, влага и други фактори, които биха могли да повредят или деформират стоките.
Airpad машините осигуряват множество предимства в сравнение с традиционните методи на опаковане, които допринасят за по-ефективното функциониране на бизнеса, а също така за оптимизиране на разходите чрез намаляване на бракуваните стоки.
Airpad машините на FROMM са автоматични и не налагат операторска намеса, което прави работата с тях изключително лесна, като същевременно предотвратява риска от човешка грешка. Те са проектирани и създадени от висококачествени материали, което гарантира дълъг живот и надеждна работа на машините. Характеризират се с:

  • Бързина и гъвкавост – предлагат производство на защитно фолио с различни размери и форми на въздушните възглавнички, което позволява гъвкавост в опаковането на разнообразни по вид стоки.
  • Защита на продуктите – осигуряват отлична защита по време на транспорт и складиране.
  • Екологичност – Airpad машините работят с различни видове екологични и рециклируеми опаковки.
  • Икономичност – спомага да се намалят разходите за опаковане, доставка и складиране, същевременно бъбъл фолиата могат да бъдат използвани повече от веднъж. В сравнение с традиционните материали за пълнеж като хартия, картон, полиуретан и полистирол, Airpad опаковките спестяват между 30% до 50% от разходите.

Продуктовата гама от Airpad машини, предлагани от Бетелгиус включва:
• FROMM AIRPAD AP150 – компактна и лесна машина, предназначена за производства с малки и средни обеми от работа, ергономична с висока степен на надеждност. Идеална е за децентрализирани пакетиращи станции. Тези машини работят с 2 вида защитни материали:
– Airpad хартия е иновативна линия въздушни възглавници, състоящи се от 75% рециклирана FSC-сертифицирана хартия. Въздушните хартиени възглавнички съдържат над 99% въздух и са 100% рециклируеми.
– Опаковки от гъвкаво фолио – изработени от 100% PE, съдържат повече от 30% рециклирана смола и са 100% рециклируеми
• FROMM AIRPAD AP100 и AP250 – настолни машини, подходяща за средни и големи предприятия, които имат по-високи нужди от опаковане.
• FROMM Airpad AP502 – високопроизводителна машина, предназначена за интензивно производство на защитно фолио. Тя е подходяща за големи промишлени предприятия с високи обеми на опаковане.
• FROMM Airpad SmartFill – високопроизводителна машина с интелигентен дизайн, съчетаваща функциите: скенер – измерва оставащото празно място в кашона, което трябва да се запълни и shooter – отделя точния брой възглавници, за прецизно запълване на празното място в кутията.

Airpad машините на FROMM предлагат бързо и ефективно производство на защитни опаковки, което помага на бизнесите да постигнат по-голяма ефективност, икономия и да оптимизират разходи за опаковане.


До края на месец август при закупуване на Airpad машина получавате бонус ролка защитно bubble фолио.


За повече информация, не се колебайте да се свържете с нашите специалисти – https://rb.gy/gkr68