Изберете страница
етикетни принтери

Вземете етикетен принтер с пакет безплатни консумативи

Всяко съвременно производство и складово стопанство се нуждаят от етикетиране. В зависимост от спецификата на работа трябва да се избере подходящата индустриална машина.
Верни на новата ни инициатива Ефективни заедно, ще се опитаме да ви дадем основни параметри за избор на подходящ индустриален етикетен принтер. В допълнение, сме подготвили и специално предложение: само сега имате възможност да получите пакет безплатни консумативи (етикети и термо ленти) при закупуване на принтер с марка cab. Пакетът консумативи се определя според модела на избраната машина и вашите конкретни нужди. Офертата е валидна до 11 юни 2021 г.

А ето и параметрите за правилен избор на индустриален принтер за етикети:

Обем на работа
Отнася се до броя етикети, които трябва да се отпечатат на конкретно работно място или точка на производството/склада. Ако етикетирането е съсредоточено в една точка и се разчита на бързо отпечатване, то би следвало да изберете принтер с висока скорост на печат. Индустриалните принтери на cab предлагат скорост на печат до 300 мм/сек. Такива са сериите Mach 4S и SQUIX.

Размер на етикетите
Спецификата на всяко производство/складово стопанство се нуждае от точния принтер спрямо размера на етикета. При много малки етикети се използват специфични модели с прецизно водене на материала, като SQUIX 2 и SQUIX 4M. Ако е нужно пък да отпечатате палетен етикет, то трябва да закупите принтер с по-голяма печатна площ, какъвто е модела SQUIX 6. Резолюцията на печат също е от значение ако имате ситни шрифтове или малки баркодове.

Материал на етикетите
Пазарът предлага голямо разнообразие от материали. Най-широко приложение имат хартиените етикети с различен лепилен слой. В доста случай се ползват и фолийни етикети – полипропилен, полиетилен и полиестер. В текстилната индустрия за печат на ръстови марки върху текстил, сатен и полиестер се справят доста добре принтерите SQUIX 4, XD4Т.

Бързо инсталиране и лесна навигация
Времето е ценен ресурс. С етикетните принтери cab се работи лесно и бързо. Не е необходимо да имате специални технически познания за конфигуриране на принтера. Разполагат с LCD дисплей с тъчскрийн функция. Потребителският интерфейс е подобен на смартфон с директен достъп до отделни елементи от менюто. Обяснителни клипове могат да се възпроизвеждат на дисплея и да подпомагат потребителя при работа с устройството. Принтерите могат да работят без компютър, необходимо е само ел. захранване. Предварително изработени като дизайн етикети могат да се съхранят в паметта на принтера. При избран от вас дизайн, единствено трябва да въведете броя на етикетите, които искате да отпечатите.

Безпроблемно управление на принтера
Принтерите с марка cab ви позволяват да наблюдавате и управлявате от разстояние процесите на етикетиране. Достъпът е бърз и лесен чрез IP адрес през уеб браузър или ftp връзка. През уеб интерфейс, до който има достъп всяка машина, могат да се правят настройки, да се отстраняват грешки и да се зареждат етикети. При наличие на повече принтери може да ги управлявате директно с програма за общо администриране. Приложимо е за A + и X сериите, Hermes +, Hermes C, PX., SQUIX и MACH 4S. Чрез имейл или SNMP получавате съобщения за състоянието на принтерите, предупреждения за проблеми и възникнали грешки.

Надеждност и поддръжка
Само индустриалните принтери могат да работят при екстремните температури и тежка среда на фабрики, цехове и складове. Производителите предлагат решения с подсилен корпус, високо ниво на прахо- и влагоустойчивост, широк температурен диапазон на работа и съхранение. Препоръчително е етикетният принтер да е оборудван и с високоустойчива печатаща глава. Такива са индустриалните принтери cab от сериите MACH 4S и SQUIX. За разлика от повечето принтери на пазара, cab използват прозрачни капаци от удароустойчива пластмаса, което позволява на оператора да наблюдава консумативите.
Също толкова важни са обслужването и поддръжката. Ако срещнете технически проблеми, не искате да се справяте сами с тях. Бетелгиус е официален сервизен център на cab Германия. Екипът ни от инженери ще ви окаже необходимото съдействие.

Гъвкавост
Технологиите непрекъснато се развиват, вашите нужди за печат също. Инвестирайте в принтер, който лесно се адаптира, а също и да не ограничава клиентите при бъдещо разширяване или надграждане на системите. Това означава да има необходимите интерфейси и адекватен фърмуер, който да е достатъчно интелигентен, така че интеграцията на принтера да е лесна и бърза. Софтуерният екип на cab пуска постоянни ъпдейти на софтуерните версии. Не е необходима да заплащате допълнителна цена за избрания от вас интерфейс. Всички модели идват оборудвани с RS232, USB порта, Ethernet, слот за карти карта SD памет. При серията SQUIX дори и Wi-Fi е стандарт.
Освен това принтерите cab предоставят възможност за свързаност към всички широко употребявани операционни системи – MS Windows, Mac OS, Linux. Това ги прави независими от промени в софтуера на компаниите и преминаване от един към друг доставчик на компютърна техника.
Разумно е да изберете принтер с възможност за лесно добавяне на периферни устройства (например устройства за отлепяне, отрязване, баркод верификация, автоматично залепване и т.н.).

Сигурност и защита
Нарастващият брой свързани устройства води до по-голям брой входни точки във вашата инфраструктура. Защитата на личните данни се превръща в ключов въпрос. Системите за печат на етикети cab осигуряват всички общи протоколи за защита на данните в мрежата. Менюто с настройки на принтера също може да бъде заключено.

Марка
И не на последно място е избора на марка, на която може да се доверите. Cab Германия е най-големият европейски производител на системи за баркод етикетиране, термодиректни и термотрансферни принтери, принтер-апликатори. Надеждността на добре позната марка може в крайна сметка да ви струва по-малко в дългосрочен план.

Разгледайте пълната ни гама етикетни принтери.

Не се колебайте, поискайте оферта!