Изберете страница
AXON 2

В помощ на лаборатории, лекарски кабинети и изследователски центрове

За бърза и надеждна оценка на лабораторни анализи, епруветките могат да бъдат етикетирани по уникален начин с помощта на принтера за етикети SQUIX. За тази цел към принтера се добавя апликатор на етикети AXON 2. Тази система представлява принтер – апликатор, подходящ за индивидуално етикетиране на епруветки като ръчна работна станция или интегрирана системи в цялостния процес.
Самозалепващи се баркод етикети (2D или линейни) се отпечатват от устройството и се прилагат върху епруветките. Отпечатването и етикетирането отнемат по-малко от две секунди. Информацията на етикета остава ясно четлива дори в дългосрочен план и при температури от минус 196 ° C до 130°C. С резолюция от 300 или 600 dpi и високия контраст позволяват верифициране дори и на съвсем малки кодове. Възможен е термотрансферен и термодиректен печат. Скоростта на печат е 100 мм/сек. С AXON 2 могат да бъдат етикетирани епруветки с диаметър от 10 до 17 мм. Етикетираните епруветки могат да бъдат изваждани една по една или да бъдат изнесени в поднос.
Работата с нисък шум на принтер – апликатора идеално се вписва в лаборатории, лекарски кабинети или в изследователски центрове. Ако е необходимо, устройството може да бъде интегрирано в система за управление на лабораторната информация (LIMS). Данните могат да се прехвърлят от компютър чрез RS232, USB, Ethernet или WiFi връзка. В случай, че устройството работи самостоятелно, без свързан компютър, променливи данни могат да се въвеждат чрез клавиатура или скенер.

Разгледайте предлаганите от нас модели принтер – апликатори.

За повече информация и цени можете да се свържете с нашите експерти.