Изберете страница

Ефективни заедно да опазим планетата: Бетелгиус подкрепя Фондация „Гората.БГ“

22 апр. 2024Новини

В периода от 22 април до 22 август 2024 година, 0,5% от продажбите на екологични опаковъчни материали и решения ще бъдат дарени на Фондация „За горите“.

На 22 април отбелязваме Деня на Земята – повод да се замислим за нашето влияние върху околната среда и да предприемем действия за нейното опазване. Ние от Бетелгиус, като социално отговорна компания, осъзнаваме своята отговорност и сме решени да допринесем за по-устойчиво бъдеще.

Затова с радост обявяваме, че в периода от 22 април до 22 август 2024 година, 0,5% от продажбите на екологични опаковъчни материали и решения ще бъдат дарени на Фондация „Гората.БГ“. Мисията на фондацията е да засажда нови дървета, с което да се бори с климатичните промени, да се грижи за биоразнообразието и да подобрява качеството на живот.

Защо е по-добре да изберем екологични решения?

  • Намаляват количеството отпадъци
  • Съхраняват природните ресурси
  • Допринасят за намаляване на вредните емисии

Продуктовото портфолио на Бетелгиус включва богата гама устойчиви решения като- хартиени предпазни опаковки, бандиращи ленти и т.н.

Дългогодишният ни опит ни дава увереността, че можем да Ви предложим най-висококачествените решения и услуги.

Направете безплатна консултация с наш специалист, който ще Ви помогне да изберете най-подходящото решение за Вашите нужди на: sales@betelgeus.com

Ние вярваме, че уважението към природата е наша най-голяма отговорност. Присъединете се към нас, за да бъдем ЕФЕКТИВНИ ЗАЕДНО в опазването на нашата планета! Нека заедно съхраним нашата планета за бъдещите поколения!