Изберете страница
етикетни принтери cab със специална защита

С етикетните принтери cab серия SQUIX

Професионалните етикетни принтери серия SQUIX са подходящи за широк спектър от индустриални приложения. Те са разработени с фокус върху лесна и удобна работа и висока надеждност. Тъй като са предназначени за индустриални среди, това, което намираме за изключително полезно е, че могат да бъдат оборудвани с допълнителни защитни мерки, като:

ESD корпус
За всички модели от SQUIX серията се предлагат варианти с ESD корпус. Всички части на корпуса са произведени в съответствие с DIN EN 61340-5-1:2016 за защита от електростатичен заряд.

Специален капак за хранително-вкусовата промишленост
За всички модели от SQUIX серията се предлагат варианти със специален капак. Той е магнитен, което позволява счупени дребни частици да да могат да се откриват лесно чрез металдетектори и рентгенови инспекционни системи. Синята му повърхност служи за по-ефективно разграничаване от хранителните продукти. Опционално, целият корпус може да бъде проектиран, така че да подлежи на детекция.

Допълнителна кутия от неръждаема стомана за защита при приложения в хранително-вкусовата промишленост
За моделите SQUIX 4 и SQUIX 6 се предлага кутия от неръждаема стомана при работа в хранително-вкусовата промишленост. Напечатаните етикети се подават през предния отвор. За смяна на материалите, предният капак се отваря и принтерът се издърпва на телескопични релси. Опционално може да се поръча устройство за контрол на температурата и влажността. Клас на защита IP69K съгласно EN 60529.

Допълнителна кутия за защита от прах
Налична за принтери SQUIX 4 и SQUIX 6 е кутия за защита от прах при работа в прашна среда. Напечатаните етикети се подават през предния отвор. Вентилаторът с филтър осигурява свръхналягане и предотвратява навлизането на прах. Клас на защита IP52 съгласно EN 60529.

За повече информация може да се свържете с нашите експерти.