Изберете страница

Бетелгиус ООД ще проведе ден на отворените врати в новата си база в Индустриалната зона на Божурище.

По случай 30-тата годишнина от създаването си Бетелгиус ООД ще отвори вратите на новата си база, за да проведе ден на отворените врати. Инициативата ще се проведе на 18.09.2023 година и е част от събитията, които компанията планира по повод третото десетилетие от създаването си.

Гостите ще имат възможността да се запознаят в детайли с  продуктовата гама на компанията. Отделно, по време на семинарите, посетилите на събитието ще могат да се запознаят и с новостите в областта на маркирането и продуктовата идентификация, етикетирането и опаковъчните процеси.

Екипът от специалисти на Бетелгиус ООД ще бъде на разположение през целия ден. Всеки участник ще има възможността да се консултира с продуктовите мениджъри на компанията и да получи професионални съвети относно оптимизацията, подобрението и автоматизацията на техните производствени процеси. Допълнително, участниците ще могат да получат експертна консултация свързана с различните видове консумативи и кои биха били най-подходящи за техния бизнес.


Повече за графика и програмата:

10:00 часа – начало на деня на отворените врати
10:30 – 11:00 часа – семинар “Маркиране и продуктова идентификация”
13:30 – 14:00 часа- семинар “Етикетиране и баркод системи”
15:00 – 15:30 часа – семинар “Опаковъчни машини и решения”
17:30 – закриване на програмата


Желаещите да посетят събитието могат да се регистрират на посочената форма тук – https://forms.gle/p1cpDAx2jgkKG1zR9 

Както и на e-mail: marketing@betelgeus.com