Изберете страница

Специално предложение по случай 28-ия ни рожден ден

На 20 август фирмата ни пораства с още една година. Ставаме на 28 години, факт. Растем не само на възраст, но и на подобрения в нашите услуги, екип, мотивация. Годишнината не е юбилейна, но със сигурност е подходящ повод да помислим за бъдещето и да хвърлим поглед към изминатия път. Искаме да благодарим на служителите, допринесли за развитието ни през годините, на хилядите наши партньори и клиенти, които ни се довериха и заради които съществуваме. Без вас нямаше да се справим.

И както традицията повелява, рожденикът трябва да почерпи. А ние си спазваме традициите. Нашето специално предложение: 3 продукта на промоционални условия:

  1. Най-продаваната стреч машина за фолиране на палети модел FROMM FS360 с 10% отстъпка до 20.08.2021г. вкл.
  2. Мастиленоструен принтер LINX 8900 с 3 години удължена БЕЗПЛАТНА ГАРАНЦИЯ (стандартна гаранция 1 год.).
  3. Баркод скенери Zebra DS2278 с -100 лв. отстъпка (от 597лв. на 497 лв. без ДДС).

Преди 28 години
Започнахме през далечната 1993. Малък екип от хора, с отворено и различно мислене. Като при всяко ново начинание в началото ни беше трудно и темповете бяха по-бавни. През годините трупахме опит и изграждахме ценностите си. Научихме и много ценни уроци, един от които е, че доверието е преди бизнеса. Вярваме, че спечелването на клиент е в ежедневните битки, в ежедневните малки победи и постигнатите резултати. Накрая това, което има значение е успехът. Печелим клиентите си с успехите, които постигаме за тях. През годините сме реализирали редица важни проекти. Това сме ние от Бетелгиус, и си партнираме с бизнеса, за да сме ЕФЕКТИВНИ ЗАЕДНО!

28 години по-късно
28 години са и много, и малко… Но достатъчно, за да докажат, че Бетелгиус заслужава доверие. И днес в тези предизвикателни времена компанията се опира на огромния опит, който стои зад гърба ни и ни дава нужната увереност да продължаваме да се развиваме в крак със съвременните индустриални тенденции и технологии. Водещ доставчик сме на индустриално оборудване в областта на първичното и вторичното кодиране, маркирането, етикетирането, опаковането и проследяването на продукти.
28 години с екипа ни ежедневно превръщаме всяка трудност в път, който води към нови постижения, заедно преодоляваме кризи и пандемии. Ставаме добри тогава, когато помагаме на клиентите ни да бъдат най-добри.
Продължаваме да разширяваме екипа си, а много скоро ни предстои и да прережем лентата на новата си сграда с шоурум, склад на едро, производствен и сервизен център в индустриална зона Божурище.

През следващите 128
Изминахме дълъг път, но още по-дълъг ще е пътя, който трябва да се извърви. На рожден ден, хората винаги си пожелават нещо. Затова и ние си пожелаваме още много успехи, и сърцати хора като тези, с които заедно преживяхме предизвикателствата, празнувахме победите и извървяхме пътя до 28-те и още такива, с които да продължим и през следващите 128 да покоряваме нови по-високи върхове. Все така да бъдем в състояние най- ефективно да подпомагаме бизнеса на всеки от нашите партньори и клиенти.

Възползвайте се от специалните ни предложения.